A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.

Elektromos Kerékpár Pályázat 2022-ben!

Modern, környezetkímélő, kényelmes, gyors, trendi... Annyi pozitív jellemzője van az elektromos bicikliknek, hogy le se lehet írni. A nagyszerű hír az, hogy elektromos kerékpár pályázatot 2022-ben igénybe tudod venni nálunk gyorsan, kényelmesen. Minden magánszemély pályázhat pl. kismamák, nyugdíjasok és egyetemisták is, mivel nem kell rendelkezned munkáltatói igazolással.

Most erről a pályázatról minden információt leírunk.

Kiknek javasoljuk az elektromos biciklit és a pályázatot?

Az e-bike új ajtókat nyit ki és új lehetőségeket tár fel az egészséges életmód felé egy olyan kerékpárral, ami terhet szabadít fel a lábaidról és segíti a tekerés élményét a rásegítéssel. Ha eddig volt bármi kétséged, hogy felülj egy kerékpárra, azt most az e-bike kisöpri a fejedből. Az elektromos kerékpárnak köszönhetően növelheted a megtett kilométereket és csökkentheted a fáradtságot. Szárnyald túl a saját határaid, miközben ugyan olyan élményben részesülsz mintha egy hagyományos biciklivel tekernél. Itt az idő, hogy mostantól Te diktáld a tempót egy baráti kerékpártúrán.

 

 

Mennyi ideig igényelhető a jelenlegi elektromos bicikli pályázat?

A pályázat elektromos kerékpárra 2022.04.14.- 2023.04.14.-ig igényelhető vagy a támogatásra szánt keret kimerüléséig. Biztosítsd be magadnak ezt a rettentően jó lehetőséget, mielőtt még a többiek teszik meg helyetted.

Írj nekünk üzenetet most a weboldal jobb alsó sarkában található Chat-re vagy vedd fel kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken, amíg még van elérhető kerékpár.

Email: info@kerekparguru.hu

Telefon: +36 70 363 3742

 

Milyen típusú elektromos kerékpárra lehet pályázni?

Az e-bike pályázaton igényelhető kerékpárok nem rendelkeznek gázkarral viszont cserébe tekerés közben egy rásegítés kísér végig a magasabb minőségű élményekért, aminek mértékét 100%-ban a saját erőnlétedre szabhatod.

 

Milyen feltétele van az e-bike pályázatnak?

 • Rendelkezni kell magyarországi lakóhellyel.

 • A pályázathoz szükséges dokumentumok leadását csakis interneten keresztül tudod megtenni mivel az egész pályázat online érhető el.

 • Magyar adóazonosítóval.

 • BikeSafe regisztrációval. A BikeSafe biztosítani fogja neked, hogy a legnagyobb biztonságban érezd magad a bicikliddel. Amikor elvégzed a regisztrációt, akkor a kerékpárod biztosítva lesz lopás ellen. Ennek a szolgáltatásnak az egyszeri díja 3000 Ft, ami téged terhel. Természetesen a regisztráció zökkenőmentesebb elvégzéséhez készen állunk segíteni neked.

 • Ügyfélkapu. Az ügyfélkapu a kormányzat elektronikus azonosító rendszere.

 

FONTOS: Ideiglenes ügyfélkapus regisztráció nem megfelelő a pályázat hitelesítéséhez és beküldéséhez. Az ideiglenes ügyfélkapu regisztráció lejártával megszűnik a hozzáférésed a pályázati felülethez.
Az Ügyfélkapura való gyors regisztrációt az alábbi módokon tudod megtenni.

 

Személyesen

 • Fővárosi és megyei kormányhivatalok kormányablakában vagy okmányirodájában.

 • Járási (kerületi) hivatalokban, járási hivatalának kormányablakában vagy okmányirodájában.

 • Nemzeti Adó és Vámhivatal kiemelt ügyfélszolgálatain.

 • Egyes postai ügyfélszolgálatokon (Magyar Posta Zrt.).

 

Elektronikusan

 

Hogyan kezdjek neki az e-bike pályázat igényléséhez?

 

A pályázat igényléséhez hozzákezdeni gyerekjáték lesz, mert csak annyit kell tenned, hogy üzenetet írsz nekünk, és mi az alább leírt pontok alapján végig segítünk a kerékpárod kiválasztásától az első és emlékezetes túrádig.

 1. Segítünk kiválasztani egy olyan biciklit, ami harmóniát teremt a kerékpár és közötted, hogy elválaszthatatlanok lesztek.

 2. Leegyeztetjük a következő lépéseket és végigviszünk a pályázat sötét alagútjába egy lámpával, hogy a legkönnyebb utat mutassuk neked.

 3. Miután már kezedben tartod a kerékpárt hasznos tippeket adunk, hogy növeld a kerékpárod akkumulátorának élettartamát és ismerd az összes technikát, hogy a legtöbb kilómétert hozd ki a kerékpárodból.

 4. Már ott suhansz a kerékpárúton és átéled a kerékpározás nyugtató pillanatait.:)

 

 

 

Jár-e bármilyen kötelezettséggel az elektromos kerékpár támogatás igénylése?

Az e-bikeodat 2 évig kell megtartanod. Ez idő alatt nem adhatod el és nem adhatod bérbe.

A 2 év lejártával kell készítened egy rövid és gyors beszámolót a pályázat weboldalára az alábbi szempontok szerint:

 • Az élményeidet és tapasztalataidat az e-bike-ról egy rövid véleményként kell beküldened.

 • BikeSafe regisztráció megadása (A BikeSafe-ről fentebb írtunk).

 • Fénykép készítése a vásárolt kerékpárodról (vázszámmal ellátott).

 

Mennyi az elektromos bicikli pályázat támogatásának mértéke?

A támogatás mértéke 100.000 Ft és 180.000 Ft között mozog függően attól, hogy milyen típusú elektromos kerékpárt választasz magadnak. Viszont ahhoz hogy a leggyorsabban és leggördülékenyebben menjen a kerékpár kiválasztása, vedd fel velünk a kapcsolatot és velünk 10 perc alatt meg lesz az álombringád!

 

Mennyibe kerül egy pedelec kerékpár a pályázat keretei között?

A támogatás keretein belül megvásárolható pedálrásegítéses elektromos kerékpárok ára típustól függően kb 350.000 Ft-tól mozoghatnak 1.200.000 Ft-ig felszereléstől függően. A támogatás összege pedig e- biciklikre legfeljebb 100.000 Ft ,tehát ha egy Neuzer Zagon MXUS elektromos kerékpárt választasz a készletünkről aminek az ára 333.990 Ft, akkor téged támogatással együtt csak 233.990 Ft választana el a gondmentes suhanástól.

 

És mindezek láttára, hogyan tudod felvenni velünk a kapcsolatot?

 

Milyen papírok, dokumentumok kellenek a pályázat beadásához?

 

 • Adókártya (vagy a természetes személy adóazonosító jelének igazolására alkalmas dokumentum)

 • Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya teljes, azaz mindkét oldaláról készült egyszerű másolata vagy

 • Régi típusú (nem kártya formátumú) személyi igazolvány esetében a nevet és lakcímet tartalmazó oldalak egyszerű másolata vagy

 • Útlevél személyi adatokat tartalmazó oldala egyszerű és a lakcímkártya teljes másolata vagy

 • Vezetői engedély és a lakcímkártya teljes, azaz mindkét oldaláról készített egyszerű fénykép

 

 

Mennyi időbe kerül az elektromos kerékpár pályázat elbírálása?

A benyújtás napját követő naptól számított 30 munkanapon belül a támogató dönt a pályázat támogatásáról vagy elutasításáról.

 

Mikor ülhetek az új kerékpáromra?

Miután felvetted velünk a kapcsolatot és mi végigsegítettünk az összes folyamaton ami csak előtted állhat, 1 hónapot kell várnod, mielőtt még meghódítanád az utakat és eldicsekedhetnél a kényelmes és sportos új kerékpárodról.

 

Elérhetőség:

Email: info@kerekparguru.hu

Telefon: +36 70 363 3742

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog