A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.

Kellys kerékpár a KerékpárGuru legjobb ajánlatával

Tudtad?

 

Minden kerékpárt:

 

 Ingyen beállítva küldünk 

 Garancia háztól házig szervíz 

 32 videó a kerékpár legfőbb tudnivalóiról

 

 

Rendezés:

A Kellys kerékpárok

A Kellys márka története még 1991-ben kezdődött meg Szlovákiában, a Piestany tó mellett. Peter és Brando egy testvérpár, akik rengeteg időt töltöttek el a hegyekben kerekezve. Imádták a bicajokat, tele voltak energiával és szenvedéllyel a kétkerekűek iránt. Ekkor döntöttek úgy, hogy ezt megosztják a többi sportolóval is, így létrehozták a saját kerékpár vállalatukat. Kezdetben csupán egyetlen kölcsönzővel indultak el, ahol mindössze 10 darabot tudtak értékesíteni. Ekkor ismerték fel a piaci rést és látták, hogy mennyire nincsen egyensúly a kerékpárok kapcsán a kereslet és a kínálat között. Elhatározták tehát, hogy ennél komolyabban veszik a dolgot és elkezdtek foglalkozni ezek gyártásával.

A cég hisz abban, hogy a saját maguk által piacra dobott bicajoknak megvan a saját küldetésük. Napjainkban nagyjából 150 féle modellt kínálnak a világ 35 országában. Ezek között találhatsz MTB, cross trekking, trekking, országúti, városi, fitnesz, de még dirt és junior darabokat is egyaránt. A vállalat a kötelező egy éves regisztrációval további 4 éves vázgaranciát biztosít a termékeire. Ezáltal biztos lehetsz benne, hogy a minőségre nem lesz panaszod. Nézz körbe a széles palettánkon és válogass kedvedre!