A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.
Menü

Cube kerékpár a KerékpárGuru legjobb ajánlatával

 

Cube Trekking Cube Trekking
Városban is jó, de ez a típus már alkalmas hosszú távú kirándulásra, túrára, Balaton körbetekerésre. Főleg aszfaltra, esetenként döngölt földútra. Kényelmes ülés, váz kialakítás és emelt kormány, hogy ne kelljen előrehajolni. Sárvédő, csomagtartó, KRESZ tartozék jellemzi. További info és választék: kattints a képre!
Cube Országúti Cube Országúti
Extrém vékony külső gumi, ráfekvős koskormány, kis légellenállás, a legnagyobb sebesség jellemzi az országútikat. Aszfaltra tervezték! Nincs plusz felszereltség, a súlycsökkentés érdekében. A Neuzert elsősorban sport célú, hobbi szintű felhasználásra javaslom. További információ, választék: kattints a képre!
Cube Fitness kerékpár Cube Fitness kerékpár
Kizárólag aszfaltra, városba vagy hosszabb útra való a váz felépítés és a vékony külső gumi végett. Egyenes kormánya kényelmesebb mint az országúti/verseny kerékpáré, de hasonló gyorsaságú. Sárvédő, csomagtartó mentes. Könnyű, így inkább a teljesítmény a cél. További info és választék: kattints a képre!
Cube Cyclocross Cube Cyclocross
Kialakítása és koskormánya, látszólag az országút/verseny kerékpárra hasonlít, de hozzá képes pl. a külső gumi jóval szélesebb és a mintázata nem sima. Speciális felhasználásra, főleg a téli szezonban rendezett versenyekre való, ahol a pályát főleg nagyon sáros, vizes, puha szerkezetű talaj jellemzi. További info és választék: kattints a képre!
Cube Gyerek Bicikli Cube Gyerek Bicikli
Minőségi gyerek biciklik a Cubetól, 3 évestől a 14 évesig. Mit kell tudni a gyerek biciklikről? Milyen korosztálynak melyik méret való? Készítettem egy videót, ami ezekre ad választ. Kattints a képre és nézd meg a videót és a választékot!
Rendezés:
Nézet:

Cube kerékpárok

Történetük

A céget 1993-ban alapította Marcus Pürner egy mindössze 50 m2-es területen, édesapja bútorgyárában, Németországban. Napjainkban 55000 m2-re terjeszkedtek és 60 országban árulják termékeiket.

A Cube kerékpárok szerepeltek a 2017-es Tour de France-on és a 2018-as Tour de France-on a belga Wanty-Groupe Gobert UCI Professional Continental csapat társaságában.

Termékeik

Kínálatuk mountain bikeokból, országúti-, cross, elektromos- és trekking kerékpárokból áll. Ergonomikusan felszerelt női, illetve gyermek kerékpárok is megtalálhatók a cég tarsolyában.

Német mérnöki munka

„A kerékpárok készítése, a folytonos fejlődés iránti lelkesedésünk, az állandó kutatás, hogy mire van igény és a kitűnő tesztlaborunk segített bennünket ahhoz, hogy a CUBE Európa piacvezető kerékpárgyártó cégévé váljon. Hatalmas skálát nyújtunk a vásárlóknak; hobbi kerékpároktól kezdve egészen az elektromos versenykerékpárokon át mindenféle kerékpár megtalálható nálunk. A Boschnak köszönhetően piacvezetők lettünk és prémium kategóriát nyújtunk.”

C:68 Karbon technológia – az innovatív karbon

A gyártási folyamat: A CUBE gyártja az egyik legkönnyebb karbonvázas kerékpárokat.Ezt úgy éri el, hogy egyesíti az Advanced Twin Mold és Zero technikát, s ötvözi ezeket a megfelelő anyagokkal.

Az Advanced Twin Mold egy különleges eljárás: a cég arra törekszik, hogy a karbonrétegek között a legminimálisabb számban forduljanak elő hibák. Ezt úgy kivitelezik, hogy a rétegeket roppant pontosan helyezik egymásra a monocoque building módszer segítségével. Az eredmény pedig egy optimális súlyú váz lesz, hisz egy országúti kerékpárnál minden gramm számít.

A Zero technika: csak és kizárólag a nagyon szükséges alkatrészeket kötik a vázhoz. A különböző anyagok különböző tulajdonsággal rendelkeznek, így nem is célszerű erőltetni ezek kombinálását, amíg nem muszáj. Pontosan ezért nem köti össze a CUBE a C:38 vázat mondjuk a középcsapággyal vagy a sleeve bearinggel. A kivételek a csavarmenetek. Tartósságuk érdekében jobb az alumínium, mint a karbon.

Ezzel az eljárással „pehelysúlyú” kerékpárt készít a CUBE – és garantáltan évekig róhatjuk velük az utakat.

ShockX Anyagösszetétel

A ShockX váz technológia a kiváló csillapító erejéről híres. Elnyeli a magas frekvenciájú rezgéseket (apró rezgéseket), amik egyébként görcsöket és fáradtságot okozhatnak a kerékpárosnál.

A ShockX-et úgy tervezték, hogy nagyon rugalmas legyen, kopásbiztos és tartós.

Forrás