A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.

Scott kerékpár a KerékpárGuru legjobb ajánlatával

Tudtad?

Minden kerékpárt:

 Ingyen beállítva küldünk 

 Garancia háztól házig szervíz 

 32 videó a kerékpár legfőbb tudnivalóiról

 

 

Rendezés:

2019.-től a Kerékpárguru hivatalos scott kerékpár forgalmazó.

Mostantól megrendelheted kedvenc SCOTT kerékpárodat a kerékpárgurutól.

A Scott Sports SA – a Scott kerékpárok gyártója – olyan eszközöket készít, amiket neves sportolók futamokon használnak. A kerékpárok mellett specializálódtak továbbá a téli-, a futó- és a motorsportra is.

A történetük 1958-ra nyúlik vissza, amikor is Ed Scott elkészítette az első vékonyított alumínium sílécet. Forradalminak számított, hisz az alumínium helyettesítette az egykoron használt bambuszt és fémet. 1978-ra kontinensünkön is terjeszkedni kezdtek, s európai székházukat Svájcba helyezték.

A cég nevéhez fűződik az aerodinamikai kormány. Ennek köszönhetően Greg LeMond megnyerte az 1989-es Tour de France-ot.

1995-ben a cég előrukkolt a karbon mountain bike-kal, ami 2007-ben a világ egyik legkönnyebb súlyú sport kerékpárja volt.

A Scott Addict elnevezésű váz mindössze 790 grammot nyomott, és a kerékpár minden alkotó elemével 5,9 kg lett.

Az egyre csak népszerűsödő cég 2011-ben összefogott a Bosch-sal, s együttes erővel elektromos kerékpárokat gyártottak. 2012-ben előrukkoltak 27.5” kerékátmérőjü mountain bike-kal.

Annak ellenére, hogy számos sporteszközöket gyártanak, mégis a mountain bike-jaik a legnépszerűbbek. Kiemelkedő sikereket könyvelhetnek el továbbá az országúti biciklik készítésében; remek példa erre, hogy az ausztrál Mitchelton-Scott csapat az ő termékeiket használja.

Scott hivatalos oldala: scott-sports.com

Forrás