A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.

Egyedi Cruiser kerékpár a KerékpárGuru legjobb ajánlatával

Rendezés:

Minden kerékpárt:   Ingyen beállítva küldünk    Ingyen házhoz szállítjuk   Garancia háztól házig szervíz  32 videó a kerékpár legfőbb tudnivalóiról

Miért ez a legjobb Cruiser ajánlat a Magyar piacon?

Alapáron is egy megfizethető modellről beszélünk de most még 12%-os kedvezménnyel ajándékozzuk meg vásárlóinkat a promóciós időszakon belül.De ez nem minden, az egyedi elnevezést pontosan azért kapta mert a legtöbb esetben személyre szabva tudjuk kínálni ezt a típusú kerékpárt.

A Cruiser kerékpár előnyei közé tartozik a kényelmesség amit a széles, megfelelő keménységű, kellemes tapintású ülés és széles kormány, amit a váz által nyújtott magas homlokcső mérete miatt igencsak magasra tudunk állítani. Emellett ergonomikus kézre álló markolattal rendelkezik ami biztosítja a megfelelő csúszásmentes kormányzást. A Cruiser váz és kormány kialakítása alakítja az egyenes testtartást kerékpározás közben, nem görnyedünk a váz felett így a terhelés is egyenletesen oszlik el a gerincünkön. Esetleges gerincsérv fennállása esetén is, kivalló gyógymód lehet ennek a típusú kerékpárnak a választása.

Hajtása könnyű így a legtöbb helyzetben kényelmesen eltudunk vele indulni. A kerékpárra való könnyű felszállást a váz alacsony átlépési pontja teszi lehetővé. A kerékpár letámasztása egyszerűen megoldható, felszereltségének köszönhetően erős fém gumitalpú kitámasztóval rendelkezik. Acélváza rettentően strapabíró és mivel kevés mechanikai alkatrésszel rendelkezik ezért a meghibásodási arány igen alacsony. Ha mégis javításra kerülne a sor akkor az alkatrészek beszerzése miatt sem kell aggódnunk, mert a hazai alkatrészek könnyen és gyorsan beszerezhetőek.Nagyon fontos kiemelnünk ,hogy ezek a kerékpárok kresszre készen kínáljuk, vásárlást követően mindennek megfelel az utcai használatra.

Biztonsági funkcióként kellő mennyiségű prizmával van felszerelve ami az első és hátsó keréken ill. az ülés alatti rögzítési ponton és a kosár első részére van felszerelve. Természetesen nem elhanyagolható a könnyen fel és leszerelhető ledes víz biztos szilikon borítású lámpák, amik szintén hátul az ülés alá és elől a kormányra van rögzítve. Továbbá egy magas hangú fémcsengő található a kormány bal oldali részén. Lánctányérunkat, láncunkat és természetesen a ruházatunkat a vázzal szín azonos fém porvédő védi. A későbbiekben ha szeretnénk váltós verziót ebből a típusból, akkor kivitelezhető a hátsó agy cseréjével és a váltókar ill. a bovden felszerelésével.

Egyediségét te alakíthatod kedvedre a választható kiegészítőkkel, kellékekkel és némely alkatrészekkel. Kérheted különböző színű kosárral, matricákkal és egyedi formájú tapintású markolatokkal, és természetesen a váz színkombináció közül is lehet válogatni. Az előre felszerelt kosár nagy előnye, hogy hőálló műanyagból készült így a színelvesztése erős napsütésben sem történik meg.