A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.

SHIMANO FÉKVÁLTÓKAR Bal 105 2-ES STI PATKÓ FÉKHEZ +BOWDEN

38.990 Ft 33.090 Ft (26.055 Ft + ÁFA)
15%
PAUL LANGE

Leírás

Dual Control kar (dupla lánckerekes hajtóműhöz). Ergonomikus bilincsforma. Új szuper-SLR technológia. A továbbfejlesztett forgáspont-kialakítás gyors, egyenletes fékhatást tesz lehetővé. Belső bowdenvezetés. Könnyebb kormányelfordulás és rendezettebb bowdenvezetés. Továbbfejlesztett fékkarforgáspont-elhelyezés. Ergonomikus fékrendszer: az áttervezett forgáspontnak köszönhetően könnyebb kezelhetőséget biztosít. Jobb irányíthatóság többféle kerékpározási stílushoz.Kartávolság-állítás alátétek segítségével. A két távtartó ék 5 mm vagy 10 mm-rel hozza közelebb a kart a kormányhoz, így az bármilyen kézmérettel könnyen működtethető. Tömeg: 490 g.

Ezeket kapod a KerékpárGuru-tól ajándékba:

INGYENES PRIVÁT VIDEÓK A VÁSÁRLÁSHOZ

Most ajándékba kapod bármilyen termékhez értékhatár nélkül, azokat a VIP privát videókat, melyeket csak a kerékpár vásárláshoz adtunk eddig. Tanulj tőlem, spórolj pénzt, csináld magad! Szerviz tippek, karbantartás, kerékpár beállítás és még sok hasznos videó. 

INGYENES AZONNALI TUDÁS 

Használd még ma vásárlás nélkül a rengeteg kincset érő tudást a Kerékpárguru YouTube és TikTok csatornámon. Legyen neked is nyereséged: “Videóból be tudtam állítani precízen a váltót… Sehol a világon nem mondják el ennyire részletesen a biciklivel kapcsolatos dolgokat… Minden videó aranyat ér, eddig süsü voltam hozzá most profinak érzem magam.”

INGYENES SZAKTANÁCSADÁS

Elakadsz a választásban vagy nem tudod beszerelni? A KerékpárGuru csapata örömmel segít! Hívj minket ingyenesen Kerékpárguru Messengeren vagy Viberen: 06703633742

AKIBEN BÍZHATSZ

  • Közönség által többszörös Ország boltja I. helyezett vagyunk.
  • Varga József ÖCSI a KerékpárGuru alapítója országosan elismert szaktekintély és 1995 óta személyes célja, hogy kerékpáros szakértői tudásával segítsen téged.
  • Több mint 400 db 4.9 csillagos nyilvános KerékpárGuru Google valós vélemény. Nézz utánunk:

    “Nem voltak problémák, minden úgy történt, ahogy azt írták! Mindenkinek ajánlom őket meleg szívből, mert akik náluk vásárolnak, azok csak is elégedettek lehetnek! Kívánok sok boldog vásárlót, mint amilyen én vagyok."  Tamás  “Azt kaptam, ahogy megrendeltem. Megbízhatóan ajánlom a céget.” László  “Gyors, megbízható szolgáltatás. Nagyon elégedett vagyok.” Anita