A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.

Pulzusmérő PIROS

13.990 Ft 12.590 Ft (9.913 Ft + ÁFA)
10%
Elérhetőség: Készleten van :)
Szállítási díj: 1.500 Ft
Várható szállítás: 2022. május 25.
BIKEFUN

Leírás

Ha megfizethető, könnyen használható pulzus méréssel rendelkező sportórát keresel, akkor az iD.GO a megfelelő választás. Az iD.GO biztosítja az EKG pontosságú pulzusszámmal kapcsolatos információkat. Mindössze 3 funkcióval és egyetlen nagygombbal az iD.GO nagyon könnyen használható. Az összes érték 2 sorban jelenik meg nagy, könnyen olvasható számjegyekkel. Karcsú kialakításával és négy elérhető színével az iD.GO minden csuklóhoz illeszkedik. Négy színben kapható.
 
Funkciók:
Pulzusmérés
Stopperóra (tizedmásodpercess kijelzéssel)
Időóra
 
Egyéb:
Analóg jelátvitel
EKG pontosságú mérés (mellkaspántról)
 
24500 - fekete
24510 - lila
24530 - piros
24520 - zöld

Ezeket kapod a KerékpárGuru-tól ajándékba:

INGYENES PRIVÁT VIDEÓK A VÁSÁRLÁSHOZ

Most ajándékba kapod bármilyen termékhez értékhatár nélkül, azokat a VIP privát videókat, melyeket csak a kerékpár vásárláshoz adtunk eddig. Tanulj tőlem, spórolj pénzt, csináld magad! Szerviz tippek, karbantartás, kerékpár beállítás és még sok hasznos videó. 

INGYENES AZONNALI TUDÁS 

Használd még ma vásárlás nélkül a rengeteg kincset érő tudást a Kerékpárguru YouTube és TikTok csatornámon. Legyen neked is nyereséged: “Videóból be tudtam állítani precízen a váltót… Sehol a világon nem mondják el ennyire részletesen a biciklivel kapcsolatos dolgokat… Minden videó aranyat ér, eddig süsü voltam hozzá most profinak érzem magam.”

INGYENES SZAKTANÁCSADÁS

Elakadsz a választásban vagy nem tudod beszerelni? A KerékpárGuru csapata örömmel segít! Hívj minket ingyenesen Kerékpárguru Messengeren vagy Viberen: 06703633742

AKIBEN BÍZHATSZ

  • Közönség által többszörös Ország boltja I. helyezett vagyunk.
  • Varga József ÖCSI a KerékpárGuru alapítója országosan elismert szaktekintély és 1995 óta személyes célja, hogy kerékpáros szakértői tudásával segítsen téged.
  • Több mint 400 db 4.9 csillagos nyilvános KerékpárGuru Google valós vélemény. Nézz utánunk:

    “Nem voltak problémák, minden úgy történt, ahogy azt írták! Mindenkinek ajánlom őket meleg szívből, mert akik náluk vásárolnak, azok csak is elégedettek lehetnek! Kívánok sok boldog vásárlót, mint amilyen én vagyok."  Tamás  “Azt kaptam, ahogy megrendeltem. Megbízhatóan ajánlom a céget.” László  “Gyors, megbízható szolgáltatás. Nagyon elégedett vagyok.” Anita