A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.

SKS-Germany Compit+ okostelefon tartó

24.990 Ft 22.490 Ft
10%
Szerezhető hűségpontok: 0
Cikkszám: BL_177366
SKS-Germany Compit+ okostelefon tartó
Foxpost csomagautomatába: 1390Ft
GLS csomagautomatába, csomagpontra: 1490Ft
MPL csomagautomatába, csomagpontra, postán maradóra vagy házhoz szállítással: 1590Ft - 1990Ft

Leírás

Az SKS-Germany Compit+ okostelefon tartó rendszer egy kiváló megoldás azoknak, akik szeretnék biztonságosan és kényelmesen használni telefonjukat kerékpározás közben. A tartó egy okostelefon tartóból és egy +COM/UNIT-ból áll, amely Qi tanúsítvánnyal rendelkezik és integrált NFC chippel rendelkezik. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy bármilyen mobileszközt csatlakoztasson és tölthessen útközben, akár vezeték nélkül is. A nagyméretű bajonett zárnak köszönhetően könnyen és biztonságosan rögzítheti a tartót a kormányra. A csomag tartalmazza az első világítás adaptert is, így nem kell külön megvásárolnia. Fontos megjegyezni, hogy a COMPIT használatához szükséges egy okostelefon tok, amelyet külön kell beszereznie a kompatibilis telefonjához. A COMPIT rendszerhez számos tok opció közül választhat, beleértve az iPhone, Samsung és Huawei modelleket is. Ezenkívül opcionális kiegészítők is rendelkezésre állnak, például az akció kamera adapter és a töltő kábelek, amelyekkel tovább bővítheti a funkcionalitást. A +COM/UNIT Qi tanúsítvánnyal rendelkezik, így vezeték nélkül is töltheti telefonját kerékpározás közben. Ha telefonja nem rendelkezik vezeték nélküli töltési lehetőséggel, akkor USB kábellel is csatlakoztathatja a +COM/UNIT-hoz. A tartó lehetővé teszi a telefon vízszintes vagy függőleges rögzítését, valamint a telefon dőlésszögének állítását. Az NFC-képes okostelefonok további funkcióit is kihasználhatja, például az NFC Tasks alkalmazással beállíthatja, hogy a telefonja milyen feladatokat hajtson végre a +COM/UNIT-hoz való csatlakozást követően. Az SKS-Germany Compit+ okostelefon tartó rendszernek számos jellemzője van, beleértve az 5000 mAh-s akkumulátor kapacitást, a 5W Qi vezeték nélküli töltési teljesítményt és az IP54-es időjárásállóságot. Ez a tartó ideális választás minden kerékpáros számára, aki szeretné könnyedén használni telefonját útközben anélkül, hogy veszélyeztetné a biztonságát. Vásároljon most és élvezze a kényelmet és funkcionalitást, amit az SKS-Germany Compit+ okostelefon tartó rendszer nyújt!

Ezeket kapod a KerékpárGuru-tól ajándékba:

INGYENES PRIVÁT VIDEÓK A VÁSÁRLÁSHOZ

Most ajándékba kapod bármilyen termékhez értékhatár nélkül, azokat a VIP privát videókat, melyeket csak a kerékpár vásárláshoz adtunk eddig. Tanulj tőlem, spórolj pénzt, csináld magad! Szerviz tippek, karbantartás, kerékpár beállítás és még sok hasznos videó. 

INGYENES AZONNALI TUDÁS 

Használd még ma vásárlás nélkül a rengeteg kincset érő tudást a Kerékpárguru YouTube és TikTok csatornámon. Legyen neked is nyereséged: “Videóból be tudtam állítani precízen a váltót… Sehol a világon nem mondják el ennyire részletesen a biciklivel kapcsolatos dolgokat… Minden videó aranyat ér, eddig süsü voltam hozzá most profinak érzem magam.”

INGYENES SZAKTANÁCSADÁS

Elakadsz a választásban vagy nem tudod beszerelni? A KerékpárGuru csapata örömmel segít! Hívj minket ingyenesen Kerékpárguru Messengeren vagy Viberen: 06703633742

AKIBEN BÍZHATSZ

  • Közönség által többszörös Ország boltja I. helyezett vagyunk.
  • Varga József ÖCSI a KerékpárGuru alapítója országosan elismert szaktekintély és 1995 óta személyes célja, hogy kerékpáros szakértői tudásával segítsen téged.
  • Több mint 400 db 4.9 csillagos nyilvános KerékpárGuru Google valós vélemény. Nézz utánunk:

    “Nem voltak problémák, minden úgy történt, ahogy azt írták! Mindenkinek ajánlom őket meleg szívből, mert akik náluk vásárolnak, azok csak is elégedettek lehetnek! Kívánok sok boldog vásárlót, mint amilyen én vagyok."  Tamás  “Azt kaptam, ahogy megrendeltem. Megbízhatóan ajánlom a céget.” László  “Gyors, megbízható szolgáltatás. Nagyon elégedett vagyok.” Anita