A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.

Női városi kerékpár a KerékpárGuru legjobb ajánlatával

Manapság egyre többen járnak bringával munkába, vásárolni, egyéb helyekre városon belül. Éppen ezért találták ki a női városi kerékpárokat, amelyek sokkal kényelmesebbek ezen a terepen. A főleg aszfaltra kitalált, pár kilométer megtételére tervezett darabokat kényelmes váz kialakítással és emelt kormánnyal látták el, hogy ne kelljen folyamatosan előrehajolni. A puha és széles ülés mellé tartozik sárvédő és csomagtartó, így a kisebb vásárlásokhoz még táskára sem lesz szükség. Érdemes tehát szétnézni a széles palettánkon és kiválasztani a megfelelő darabot!

Rendezés:

Neuzer Venezia 6 Női Fehér/Lila 17

119.900 Ft 107.900 Ft
10%
Készleten van :)

A női városi kerékpárok

Főleg városba, bevásárolni, munkába járni, olykor pár kilométert tekerni. Kényelmes váz kialakítás, emelt kormány, hogy ne kelljen előrehajolni. Puha, szélesebb ülés, többnyire sárvédő, csomagtartó, KRESZ tartozék jellemezi őket. Ezekkel sokkal nagyobb élmény lesz a tavaszi és a nyári tekerés a városban, ráadásul sokkal formásabbá válhatunk általa, hiszen nem tömegközeledéssel, hanem bizony mozgással jutunk el A-ból B-be. Városi használatra még nézd meg a Cruiser, Trekking, Cross Trekking és a Fitness változatokat is, amelyek szintén rendkívül hatékonyak tudnak lenni az adott terepen. 

A női városi kerékpárok kínálata

A webshopunkban kapható változatok esetében az alábbi márkákból lehet válogatni:

  • Neuzer
  • Egyedi King
  • Csepel

Mindegyik gyártó minőségi anyagokból és megbízható járgányokat gyárt, így a tartóssággal biztosan nem lesz gond. 

Vásárlás a kerékpár webáruházból

Bár kivétel nélkül az összes márka beállítás nélkül küldi ki a biciklit a különböző üzletek számára, azonban mindezt mi teljesen ingyen tesszük meg. Emellett pedig a garancia füzetet hivatalosan az első beüzemeléssel ellátott aláírással küldjük ki a kerékpárral együtt a vásárló számára. Amennyiben házhoz szállításra van szükség, a futár cég országosan vállal sérülésmentes csomagátadást. Természetesen Nyíregyházán személyes átvételre is lehetőség van, ebben az esetben ugyanúgy beállításra kerül minden szükséges részlet.