A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.

NYEREG SR ELLIPSE MOD FFI BLK 019

22.890 Ft 20.590 Ft (16.213 Ft + ÁFA)
10%
Elérhetőség: Készleten van :)
Szállítási díj: 1.290 Ft
MEGABIKE

Leírás

A 3D SKINGEL MAXIMÁLIS KÉNYELMET EREDMÉNYEZ MÍG AZ ANATÓMIAI KIVÁGÁS CSÖKKENTI A GENITÁLIÁKRA GYAKOROLT NYOMÁST. AZ ELASZTOMEREK REZGÉSCSILLAPÍTÁSUKKAL TOVÁBB FOKOZZÁK A KOMFORTÉRZETET. ICS KOMPATIBILIS.

3D SKINGEL - HÁROMDIMENZIÓS ROYALGEL SZERKEZET, MELY HATÉKONYAN CSÖKKENTI A NYOMÁSPONTOKON FELLÉPŐ ERŐHATÁSOKAT.

DOUBLE COVER - KÉTRÉTEGŰ BEVONAT A NYEREG OLDALÁN, MELY KETTŐS ELLENÁLLÁSSAL RENDELKEZIK A KÜLSŐ BEHATÁSOK ELLEN.

  • MÉRET:  276,1X180MM
  • SÚLY: 474g

Ezeket kapod a KerékpárGuru-tól ajándékba:

INGYENES PRIVÁT VIDEÓK A VÁSÁRLÁSHOZ

Most ajándékba kapod bármilyen termékhez értékhatár nélkül, azokat a VIP privát videókat, melyeket csak a kerékpár vásárláshoz adtunk eddig. Tanulj tőlem, spórolj pénzt, csináld magad! Szerviz tippek, karbantartás, kerékpár beállítás és még sok hasznos videó. 

INGYENES AZONNALI TUDÁS 

Használd még ma vásárlás nélkül a rengeteg kincset érő tudást a Kerékpárguru YouTube és TikTok csatornámon. Legyen neked is nyereséged: “Videóból be tudtam állítani precízen a váltót… Sehol a világon nem mondják el ennyire részletesen a biciklivel kapcsolatos dolgokat… Minden videó aranyat ér, eddig süsü voltam hozzá most profinak érzem magam.”

INGYENES SZAKTANÁCSADÁS

Elakadsz a választásban vagy nem tudod beszerelni? A KerékpárGuru csapata örömmel segít! Hívj minket ingyenesen Kerékpárguru Messengeren vagy Viberen: 06703633742

AKIBEN BÍZHATSZ

  • Közönség által többszörös Ország boltja I. helyezett vagyunk.
  • Varga József ÖCSI a KerékpárGuru alapítója országosan elismert szaktekintély és 1995 óta személyes célja, hogy kerékpáros szakértői tudásával segítsen téged.
  • Több mint 400 db 4.9 csillagos nyilvános KerékpárGuru Google valós vélemény. Nézz utánunk:

    “Nem voltak problémák, minden úgy történt, ahogy azt írták! Mindenkinek ajánlom őket meleg szívből, mert akik náluk vásárolnak, azok csak is elégedettek lehetnek! Kívánok sok boldog vásárlót, mint amilyen én vagyok."  Tamás  “Azt kaptam, ahogy megrendeltem. Megbízhatóan ajánlom a céget.” László  “Gyors, megbízható szolgáltatás. Nagyon elégedett vagyok.” Anita 

Paraméterek

Márka Selle Royal