A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.

Rólunk mondtátok


Kedves Varga József Öcsi, és Kedves Ügyintézők!


Igen! Igen! Igen! "Kerékpárguru, hogy élmény legyen a kerékpározás...! Nagyon igaz a szlogen! A Tőletek rendelt kerékpárral teljes mértékben elégedett vagyok. Gyönyörű szép a külleme, pontosan olyan, amilyenre vágytam. Sérülés sehol nincsen. Biztonságos volt a csomagolás. S nem csak a külleme csodás, ma egy hosszabb útra mentem vele, és valóban egy csodálatos élmény volt a bicajozás. Amiért Titeket választottalak: a készséges, barátságos, rugalmas ügyintézés, a kerékpár megérkezéséig a folyamatos tájékoztatás, kapcsolattartás. További előnyök az ingyenes házhoz szállítás, a kerékpár beüzemelése, a cserelehetőség, a szervizelési ajánlat,a szállítási költségek átvállalása, a szinte nem létező kockázat, s örültem a kedves ajándéknak, a csomagtartónak is. Csak ajánlani tudom ismerőseimnek és mindenkinek a cégeteket.

Köszönöm a kerékpárt, mely nagy örömömre szolgál, s a vele kapcsolatban végzett precíz munkátokat! :)

További sok sikert kívánok!


Üdv.: Horváth Valéria

 

Kedves Öcsi!

Szinte az összes videót láttam a YouTube-on ezért kerestem fel a honlapot. Már az első látogatásomkor az volt az érzésem, hogy profikkal állok szembe és ez az érzés csak egyre erősödött. Majd az ajánlat tétel és a többi levélváltást követően számomra egyértelmű volt hogy a KerékpárGurú-é a legjobb ajánlat. Nem bántam meg, hogy a KerékpárGurut választottam. Profi lebonyolítás, profi csomagolás, Minden a megbeszéltek szerint. Szóval egyértelműen maximálisan elégedett vagyok.

Minden jót, Labancz Imre


Kedves Öcsi!

Köszönöm a leveledet és az érdeklődést. Nagyon tetszik a termék, természetesen ki is próbáltam. Eddig nagyon meg vagyok elégedve mind a látvánnyal, mind a használatával. Úgy érzem jól választottam. A szállítás tökéletesen jól működött, a csomagolás is kifogástalan volt. Előre beállított kerékpárt kaptam. Sehol nem sérült a szállítás alatt. A beüzemelése egészen logikus és egyszerű volt (előkészítve). A választásnak több oka volt. A választást az könnyítette meg, hogy nincs beüzemelési díj, egészségkártyát elfogadtatok és a szállítás is ingyenes volt. Még egy dolog, hogy a honlapon az derült ki, hogy a hozzáértés is megvan (videó illusztrációk, magyarázatok, beállítási segédletek stb.).

Még egyszer köszönök mindent. Remélem minden rendben lesz vele a továbbiakban is.

Üdvözlettel: Blaskó Zoltán 

 

Szia Öcsi!

A kerékpárral maximálisan meg vagyok elégedve, a hozzá kapott ajándék kiegészítőket még egyszer köszönöm! Webshopodra keresőben bukkantam, láttam hogy videókat is készítesz, ez számomra egy elhivatottságot jelentett részedről,ami máris egy pozitívum! Videóidat élvezettel néztem, nemcsak szórakoztatóak,hanem nagyon sok információval is szolgáltak! Az általad a kerékpár árában kínált szolgáltatások köre (ingyenes házhoz szállítás,beüzemelés stb..) is egyedülálló. Mindezen információk birtokában döntöttem abban,hogy csakis nálad vásárolom meg a kerékpáromat, ami végül így is lett!


Jól esett az érdeklődésed, szerintem egyedülálló ez a hozzáállás amit képviseltek, nem csak eladni akartok, hanem fontos a vevő elégedettsége is! Angélát üdvözlöm! :)

Üdvözlettel: Schmuck Gábor


Szia Öcsi!


Tökéletesen meg vagyok elégedve mindennel. Megmondom a frankót azért választottalak titeket mert láttam egy videód a youtubon és engem nagyon megvettél azzal az odaadással amivel a kerékpárokkal foglalkozol és az volt a benyomásom hogy innen nem kaphatok rossz terméket, és egyre több videód néztem meg egyszerű engem lenyűgözz az hogy tulajdonosként még mindig dolgozol a kerékpárokon nem csak dirigálsz, és ebből az jönn le hogy te igazából nem is a pénz miatt csinálod ezt vagyis nem az a legfontosabb.

Üdvözlettel: Némethy Máté
 

Én nagyon megvagyok elégedve. Azért titeket választottalak, mert ti voltatok az olcsóbbak és 40 nap cseregaranciát is vállaltok a beüzemelésről nem is beszélve :) gyors és korrekt kiszolgálás, kedves ügyfélszolgálat.


Szia Öcsi!


Nagyon elégedettek vagyunk barátnőm nagyon örült neki azóta már jó pár kilométert tekertünk! 

Köszönöm szépen a segítségedet és korrektségedet, hogy szóltál a sérülésről előre.

A youtube-on figyeltem fel rád, szimpatikus volt ahogyan beszélsz. Azt gondoltam, hogy ez a fickó megbízható lehet, hát rendelek tőle kerékpárt. Nos nem csalódtam és csak ajánlani tudom másoknak is az üzletet.

Üdvözlettel, Ádám 
 

Üdv!

Megvan a kerékpár, a futár rendben meghozta. :)

Kifogástalanul működik rajta minden, csak úgy suhan. 190-es magasságomhoz kellett a nagy váz. Azért benneteket választottalak, mert egyik ismerősöm már rendelt a webáruházból, és mivel akkor is rendben ment minden, megbízhatónak ítéltelek meg benneteket. Ez be is igazolódott. Mindent köszönök


Szia!


Köszönöm szépen a kerékpárt nagyon meg vagyok vele elégedve! :)

Gazdik Dávid
 

Szia Öcsi!

Nagyon sok jót hallottam a boltotokról, rólatok, munkatársaktól, rokonoktól! Készséggel álltatok mindenben a rendelkezésemre, ami nagyon szimpatikus volt! Ebből kifolyólag döntöttem nálatok, a ti boltotok mellett!

Szép napot! Üdv Csaba
Sziasztok!


Szóval mint ahogy azt személyesen is elmondtuk azért titeket választottunk mert abszolút kezdőként szerettük volna olyan szakember, szakemberek véleményét kikérni akiben megbízhatunk és a szokásos sallang szövegektől mentes hasznos tanácsokkal gazdagodhatunk a kerékpározással és kerékpárválasztással kapcsolatban. Az interneten böngészve rátok találtunk és szimpatikus volt elsősorban a hozzáértés, másrészt az a közvetlenség és a segítőkészség, ami Öcsi videóit jellemzi. A személyes találkozás csak tovább erősítette ezt az érzést és később is úgy éreztük, hogy jó helyen vagyunk. Volt egyfajta elképzelésünk, hogy mire szeretnénk kerékpárt és kb. mennyiért. A vásárlás során veletek közösen tudtuk kialakítani az igényeinknek megfelelő megoldásokat. Nem is kell ennél több! Emberséges hozzáállás, rugalmasság, türelem, segítőkészség, iránymutatás a bizonytalan dolgokban...úgy gondolom nem választhattunk volna jobb helyet. Köszönünk mindent, gratulálunk és szívből kívánunk nektek a továbbiakban sok sikert és sok hozzánk hasonló elégedett vásárlót.:)

Ui.: azóta is nagyon szeretjük a bicókat. Lekopogom idáig nem volt velük probléma. Kisebb túrákat mentünk itt a Zemplénben, szervezett túrán még nem vettünk részt, egyelőre még csak saját állóképességünket próbáljuk javítani és szoktatni magunkat. Nyáron Tisza tavat, Velencei tavat tervezünk:) Ha nem baj, elküldenénk nektek néhány fotót, ezekkel küldjük üdvözletünket Zemplén fővárosából.

Gábor és Timi

Kedves Öcsi!

A nálatok vásárolt kis bringa már túl van a 100. km-en, szóval ki lett próbálva rendesen. Nagyon meg vagyunk vele elégedve, mint ahogy a szakszerű összeszereléssel, beállítással, a gondos, precíz csomagolással is. A márkát a férjem, a típust a fiam választotta, a Google pedig megmondta, hol tudnánk megvásárolni :-) De sajnos nem ment ilyen egyszerűen. Mint kiderült, valamiért problémás (volt?) a beszerzés, raktáron pedig sehol nem volt. Több üzletben jártunk, többet felhívtunk, de sehol sem biztattak, rögtön más márkát, más típust ajánlgattak, de a fiamnak csak ez kellett. A Kerékpárguru volt az első hely, ahol (bár raktáron itt sem volt) pontos leszállítási dátumot megjelölve vették fel a rendelést. A kerékpár pedig az ígért időpontban meg is érkezett. (Sőt plusz ajándékként egy azonos márkájú kulacsot kulacstartóval is kaptunk!)

Bár néhány nappal a szülinapja után, de megkapta a fiam az áhított bringát.

Köszönet érte.

Külön köszönet a kedves hölgynek, akivel telefonon beszéltem, nagyon kedves, közvetlen és segítőkész volt!

Üdvözlettel: Ipacs andrea


Kedves József!


Kipróbáltuk már a bicót, nagyon tetszik a lányomnak. Műszakilag is teljesen megfelelő, nagyon meg vagyunk vele elégedve.

Őszinte leszek, azért titeket választottunk, mert az egész ország területére ingyenesen szállítjátok ki a bicikliket. Ez nekünk nagyon kényelmes volt, mert a bicó a lányomnak a szünidőre kellett, amikor sokat lesz az apjánál, akivel külön élünk, ráadásul más-más városban. Tehát én megvettem innen Budapestről a bicót, aminek a kiszállítását nem hozzám, hanem a gyerek apjához, egy dunántúli városba kértem, és ti ezt ingyen vállaltátok. Ezzel pénzt és energiát spóroltatok nekünk, köszönjük.

Katalin
 

Kedves Varga József Öcsi!

Köszönöm szépen a kerékpárt, meg vagyok vele elégedve, stabil strapabíró kerékpárnak tűnik és élvezet vele a sport, kikapcsolódás amire szükségem is van.
Veszprémben van egy elég jól felszerelt kerékpár szaküzlet amit barátaim is javasoltak, ott ki is néztem ezt a kerékpárt, csak akkor más vázméretben és színben volt. Kértem Őket,legyenek szívesek rendeljenek nekem egy színben és méretben megfelelőt, azt mondták 1,5-2 hét. Két és fél hétig vártam, de semmi, se telefon, se sms, se e-mail, hogy megérkezett se semmi. Kiderült meg se rendelték, mikor bementem a boltba az volt a válasz, hogy nem tudnak ilyet adni, csak másik színben és vázméretben (gondoltam ugyan azt akarják megvetetni velem ami azóta is a boltban pihent). Úgy gondolom, hogy ha valaki ennyi pénzért, a bérek mellett, kerékpárt szeretne akkor talán elvárja hogy legyenek a kereskedők már egy kicsit dinamikusabbak és álljanak neki az elvárásoknak megfelelő kerékpárt keresni, teljesíteni a vásárló igényeit. Neten körülnéztem, utánajártam a boltnak érdeklődtem itt-ott és többen javasoltak Titeket. Én nem akarom bántani a veszprémi kereskedőket és beleszólni abba, hogyan dolgozzanak, de ha kérek valamit és vásárolni szeretnék és le van beszélve a rendelés akkor teljesítsék, ne vegyék palira a vevőt, vagy ha ilyen helyzet áll elő legalább értesítsenek.

Üdv: Péter


Tisztelt Varga József!

Köszönöm az érdeklődést. Sikerült a kerékpárt kipróbálni igen változatos út és terep viszonyok között is, és úgy tűnik minden rendben, meg vagyok vele elégedve.
A kerékpárt mindenképpen egészségpénztáron keresztül szerettem volna meg vásárolni. Az internetet böngészve számos kerékpár árusítással foglalkozó szaküzlet, webshop felkínálta ezt a lehetőséget. A honlap megjelenése, mind tartalmilag és felépítésében számomra (a kerékpárhoz nem sokat értő személy számára) bizalmat, szakértelmet és segítő készséget sugallt. Amit az egészségpénztáron keresztül történő vásárláskor valamint a kerékpár korrekt üzemkész kiszállítása során meg is tapasztalhattam.

Tisztelettel, Kiss Tamás

 

Üdv,kedves Öcsi,üdv Kerékpárguru!

Természetes a termék már teszi a dolgát ,és szuper jól működik. Azt kaptam amire számítottam,kimondottan alacsony áron.
A youtube videóid kapcsán kerestem fel a weboldalatokat először! Aztán amikor vásárolni szerettem volna ezt a fékkart,és keresgélni kezdtem a neten ismét felkerestem a webáruházat,és a nézelődésnek már vásárlás lett a vége. A rendelést követően extra gyorsan megkaptam a cuccot,köszönöm ezt a gyorsaságot.
Külön köszönet illeti az Erika nevű hölgyet,ugyanis a saját bénaságomnak köszönhetően duplán rendeltem meg az árút.Ezt követően vele beszéltem telefonon,és pikk-pakk elintézte nekem a problémámat,nagyon kedves és segítőkész volt!
Nagy puszi neki! Ha egyszer Nyíregyházán járok,felkereslek titeket és Őt meghívom egy sütire!!!!! :-)
Abszolút elégedett voltam mindennel,biztosan fogok még rendelni tőletek!
Öcsi neked pedig gratulálok a youtube videók miatt,óriási ötlet volt,telitalálat,szerintem ezrek nézik! Minden jót nektek,csak így tovább!!!!!

Üdv:Berta Rajmund


Szia Öcsi!

Nagyon megvolt elégedve a termékkel, az első perctől fogva a magáénak érezte. Amikor csak lehetőség van rá, pattanunk is fel a bicóra és rójuk a kilométereket. A youtube videók alapján az jött át, hogy .nagyon szeretitek csinálni és szerettek másoknak segíteni. Nem utolsó sorban a szakmai tudásod ami igazán megfogott. Fel is kerestem az oldalatokat, hogy talán Ti is forgalmazzátok az általunk kiszemelt terméket. Nagy örömünkre volt a listátokon, az amire a párom vágyott. Felhívtam hát a megadott számot, és érdekes módon egyből sikerült elérnem Titeket. Ezt azért jegyezném meg, mert több üzletet is felhívtam mielőtt Rátok leltem a neten, és sajnos 5-ből, jó ha 1 üzlet volt aki felvette. A kolléganőtök nagyon kedves és segítőkész volt. Elmondtam milyen kerékpárt szeretnék és a hölgy visszahívott egy fél órán belül és közölte velem, hogy van az általam felállított kritériumoknak való kerékpár. Le is fixáltuk, hogy amint hazaérek akkor már meg is rendelem. A rendeléstől számítva két napon belül, már itt is volt a termék. Bátran kimerem jelenteni, hogy a legjobb kerékpárüzlet amivel eddig találkoztam. Későbbiekben is számíthattok arra, hogy Tőletek vásárlunk! Köszönjük szépen még egyszer a segítőkészséget és nem utolsó sorban a kerékpárt is! :)

További szép napot! Üdv: Kulcsár Szabocs


Kedves Varga József ÖCSI !

Már az új kerékpárral járok és nagyon megfelel az igényeimnek. Rendelés előtt természetesen az árakat összehasonlítottam más ajánlatokkal, de abban nem volt különbség. Azért esett a választásom a Kerékpárgurura, mert ingyenes szállítást és 40 napos ingyenes cserét ígért.

A kapcsolatfelvétel után sem bántam meg a választásomat, mert gyorsan ment az ügyintézés és maximálisan úgy éreztem, hogy igyekez(nek)tek figyelembe venni az igényeimet, kívánságaimat.

Üdvözlettel: Kereszturi Márta


Hú! Hát, ott kezdeném, hogy nagyon tetszenek a videók a YOUTU-bon!Van két kerékpárom, egy kemping, s egy össztelós m.t.b.A kempinget a, (tegezhetlek?!természetesen oda-vissza !Nem szeretem a csendőr pertut!)Te útmutatásod alapján újjítottam fel, sikerrel!Bár, az igaz, hogy rendelkezek némi kerékpáros múltal!A Szolnoki Cukorgyár Országúti csapatában kerekeztem.Viszont, sajnos úgy érzem, hogy a monti feldja a leckét!Keményen tanulmányozom a videóidat, de nem adom fel!Tudod, az tetszik a filmjeidben, hogy ".....süt "belőle a szakmai szeretet, s a kerékpározás nagyfokú szeretete!Azon sem csodálkoznék, ha most kiderülne, hogy tanári diplomád is van!Kiváló a szerkesztés, a tartalom, s természetesen a képi tálalás sem utolsó!Csak legekben tudok beszélni a munkádról!LE A KALAPPAL!!!!! Nagyon szépen köszönöm, hogy bokros teendőid közepette is tudtál rám időt szakítani! A későbbiekben, ha elakadok, szeretném a segítségedet kérni! További szép napot, s jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel, Czikó József

Szia!

Köszönöm kérdésed igen kipróbáltam és teljes mértékben elégedett vagyok vele...veletek!! Gyorsan és figyelmesen történt az ügyintézés!  
Üdv!


Köszönöm, megérkezett, minden rendben volt. Meg vagyok elégedve egyenlőre a kerékpárral (100km), majd később kiderül a vallatásnál, hogy jó választás volt e. Hogy miért ezt a boltot választottam? Ezt a tipust akartam mindenféleképp, az ár mindenütt ugyanaz volt, az üzleteket nem ismertem, így a hozzáadott kiegészítők alapján választottam ezt az üzletet. Csak olyan üzletektől vásárolok ahol gyorsan reagálnak a rendelésemre, és ki is tudnak szolgálni rövid időn belül. Ahol felhivnak, hogy majd ekkor, majd akkor lesz készleten, ott vissza is mondom a megrendelést. Itt minden egyszerűen működött, szállításról a vállaltnak megfelelően értesítettek, a futár már hozta is. Ennyi nem kell bonyolitani.

Üdv! Juhász Attila
 

Szia Öcsi!

A biciklit már sikerült kipróbálni, egyből egy 25km-es erdei túrán. A gép jól teljesített, domb, füves rét, süppedős homok nem volt neki akadály. A fékek nagyon jól beállítva érkeztek, ezért külön köszönet. Az összeszerelést és a beállításokat viszonylag rövid idő alatt meg lehetett csinálni a kicsomagolás után, viszont az első kerékben volt egy kis balos ütés, amit pár perc szereléssel sikerült kihúznom. Ezt nem nevezném gondnak, mert benne van a pakliban.
Először is az általam keresett árkategóriában levő kerékpárok, és a szabályos közúti közlekedéshez szükséges felszerelésekből nálatok volt a legnagyobb szín és termékválaszték. Másrészt már korábbról ismerem a Kerékpárgurut a YouTube-ról, a kerékcentírozási videó sokat segített annak idején (igaz akkor nem kerékpárhoz, hanem fűzött motor kerék húzásához használtam). A rendelés feldolgozása is gyorsan megtörtént, sőt, még jeleztétek is, hogy az általam rendelt sárvédő nem a rendelt biciklihez való méretű, és egyből javított díjbekérőt küldtetek. Ezért külön piros pont jár, mert valljuk be, nem sok webshop szól, ha valami olyat rendel az ember, ami az adott termékhez vélhetően nem klappol.
Összegezve nagyon meg vagyok elégedve a biciklivel, a hozzá rendelt felszereléssel, valamint a kiszolgálás minőségével és az oldallal. Bárkinek szívesen ajánlom a Kerékpárgurut.

Üdvözlettel: Kohl Márton


Szia, Öcsi!


Városi kerékpárt kerestem. Véletlenül találtam az oldalra, és két típus is szimpatikus lett. Hogy könnyebben dönthessek, kérdéssel fordultam a munkatárshoz. Nagyon gyorsan kaptam választ, így döntöttem és meg is rendeltem a kerékpárt. Az egyeztetett időpontban meg is kaptam az árut. Az összeszerelés gyorsan ment, egyedül a gumik pumpálása okozott gondot, de ezzel kapcsolatban is gyorsan tanácsot kaptam a cég munkatársától. Azóta vígan biciklizek, és tökéletesen elégedett vagyok Balaton típusú új kerékpárommal. További sok sikert kívánok munkátokban.

Gyenes Margit

Kedves KerékpárGuru!

Nagyon jól működék és teljes mértékben megvagyok vele elégedve,mint a termék minősége , mint a csomagolás számomra megfelelő. Már egy jó pár éves a kerékpárom és rá fért egy kis restaurálás, nézelődtem az interneten,hol mennyi és milyen minőségűek a termékek na és persze milyen árban vannak, ekkor rátaláltam a KerékpárGuru-honlapjára nézelődtem,és volt egy pár teszt videó az adott termékkel kapcsolatban megnéztem a videót és láttam,hogy a honlapnak egy konkrét csatornája is van, így megnéztem a számomra előnyösnek látszó videókat, és sokat,de sokat segített a biciklim beállításában,és a vásárolt alkatrészek beszerelésében, így úgy döntöttem ,hogy mivel ilyen sok hasznos információval lettem gazdagabb ezért innét is vásárolom meg a terméket. Ha legközelebb is alkatrészre lesz szükségem,vagy kerékpárra akkor biztosan a KerékpárGuru-t választom.


Kedves Varga József!!!!

Igen meg érkezett a termék és köszönöm szépen nagyon meg vagyok elégedve mint a webshop gyorsaságával pontosságával,ezen felül a termék tökéletesen működik jobbról nem is álmodhattam volna. A webshopot nem ismertem csak véletlen találtam rá de azt hiszem jól választottam.

Nagyon szépen köszönöm Koncz Ferenc 

Szia!

A bicikli egyelőre remekül teljesít, csak a tárcsafékek beállításával kellett még bajlódnom, mert először még beleért alapjáraton. Aztán feltűnt, hogy ha behúztam a fékkarokat, akkor maga a tárcsát hajlította egy kicsit, de mint kiderült valószínűleg azért, mert egydugattyús a fék. Próbáltam úgy beállítani, hogy minél közelebb legyen a nem mozgatott pofa, remélem nem lesz ebből később problémám, kérlek erősíts meg ebben. Az oldalra pedig a youtube csatornátokon keresztül jutottam. Ehhez persze hozzájött az is, hogy nagyon jó áron lehet Nálatok vásárolni a kerékpárokat, és a szolgáltatások is vonzóak(például a 0% THM banki hitel). Remélem megfelelő képet tudtam nyújtani, a nevemet ellenben kérlek ne jelenítsétek meg az oldalon. 


Kedves József (Öcsi)!


A bicikli tegnap lett átadva a tulajdonosának, nagyon örült neki, ki is próbálta és szuperül ment. Tökéletes kerékpár, nagyon szép és strapabíró. Az összeszerelése is egyszerű volt, rendben megérkezett a csomag. Egy ismerősöm is tőletek rendelt, kb. másfél hónapja, Siófoktól nem messze lakik, ő ajánlotta a weboldalt, csak pozitív tapasztalata volt veletek, ezért is rendeltem innen. :)

Egy biztos, ha bárki az ismeretségi körömből kerékpárt vásárolna, ajánlom az oldalatokat, mert nagyon jók és korrektek vagytok! További sikereket kívánok Nektek!

Üdvözlettel: Renáta
 

Szép estét, igen minden elégedettek vagyunk. Kényelmes es gyors vásárlás . Segítőkész munkatársak. Köszönjük

Üdvözlettel Kovács Edina 


Tisztelt Varga József (Öcsi)!


Először is szeretnék elnézést kérni, hogy csak ilyen későn válaszolok megkeresésére, valamint szeretném megköszönni vásárlásommal kapcsolatos fáradozásaikat. A kerékpárguru csapatának munkájával és személyemhez való hozzáállásával teljes mértékben meg vagyok elégedve és ezen ok miatt örülök annak, hogy az internet segítségével rá találtam Önökre. Azért választottam Önöket, mert a vásárlással kapcsolatos telefonbeszélgetéseink alkalmával nem vásárlónak, nem ügyfélnek, hanem partnernek éreztem magam. Én egy konkrét terméket kerestem, mely megkeresésemkor szinte az egész országban hiánycikk volt. Az fogott meg, hogy Önök valószínűleg felmérték azt, hogy Én ezt a terméket akarom és nem mást, ezért azon munkálkodtak, hogy azt időben és az igényeimnek megfelelően megkapjam, mely az Önök által beígért határidőn belül sokkal hamarabb teljesült, amely megerősítette bennem, hogy jól döntöttem, amikor több szolgáltató megkeresését követően a Kerékpárgurut választottam. A jövőben is megbízom az Önök munkájában, melyhez kívánok kitartást és sok sikert.

Tisztelettel Csatlós János!

Sziasztok!

Választásom azért rátok esett, mivel a kiszemelt termék nálatok volt a legjobb ár-érték arányban, illetve a segítségnyújtás 100%-os és első osztályú, és ebbe minden beletartozik, email, telefon, skype. Le a kalappal! Csak így tovább!

Üdv:Tamás
Kedves József Öcsi!


Most sikerült hosszabb úton is kipróbálni a kerékpárt. Nagyon meg vagyok elégedve, jó választás volt, ezért külön köszönet Nektek.

Megnéztem még pár webshopot, de annyira megnyerő volt az oldalatok, hogy ott ragadtam. Áttekinthető, minden információt megtaláltam a termékekről és a vásárlásról. Nagyon tetszett, hogy összeszerelve kapom meg a kerékpárt, illetve amiért belementem a netes vásárlásba, a csere garancia volt. Másod sorban az árakat néztem, ami szintén döntő volt. Persze elolvastam a véleményeket, és csak dicséreteket találtam a Kerékpárgururól. Aztán telefonon érdeklődtem, hogy melyik típust ajánljátok nekem, és annyira kedvesek és segítőkészek voltatok, hogy ezért esett a választásom rátok. :)

Üdvözlettel: Nagy Magdi
 

Tisztelt Kerékpárguru és csapata :)

Abszolút elégedettek vagyunk a kerékpárokkal és azzal, hogy nálatok vásároltunk! Köszönjük a segítségeteket! Mellékelve küldök két képet :)
Azért választottunk titeket, mert már az egész internetes oldalatok jól össze van rakva, sok magyarázatot és segítséget találtunk ott és ezért megelőlegeztük a bizalmat :) és hozzájárulok, hogy a nevem kitegyétek az oldalra :) számomra is nagy öröm!

Üdvözlettel: Karácsony Gábor és Szikra Szabolcs


Kislányunk ötödik Születésnapjára kerestünk kerékpárt. Több helyen megnéztük, de nálatok találtuk a legjobb minőséget a legjobb áron. A megbeszélt időpontra meg is érkezett a rózsaszín bicikli, amelyhez sok kiegészítőt kaptunk ajándékba. Igényes üzlet, kedves kiszolgálás. Öröm nézni ahogyan Sára tekeri az új bicajt. Köszönjük szépen.


Sajtos család
 

Üdv!

Már elég sokat mentem a kerékpárral, nagyon jól működik rajta minden, teljesen meg vagyok vele elégedve és nagyon tetszik.

Azért ezt a webáruházat választottam mert láttam a youtube-on videókat és úgy gondoltam elég megbízható és színvonalas webáruház.

Gábor


Kedves József (Öcsi)!


Sikerült összerakni a bringát és meg vagyok elégedve a termékkel és a kiegészítőkkel amiket rendeltem. Azért benneteket választottalak mert már régebben 2 bringát rendeltem tőletek és teljesen meg voltam elégedve a termékekkel és a szolgáltatással(összeszerelés,szállítás,stb...). Végeredményben ismét nem csalódtam vagy is kellemesen ha az ajándék csomagot is nézem.

Üdvözlettel : Fritz János
 

Szia József (Öcsi)!

Igen kiprobáltam a bicószállítot és teljesen megvagyok vele elégedve! Azért választottam a kerékpárgurut,mert a legjobb áron juthattam a termékhez! A kiszállítás idejéről kaphattam volna infót....amúgy minden szuper :) Természetesen ki lehet rakni az oldalra a véleményem :)

Üdvözlettel: Dobai Imre (Oroszlány) 


Helló!


Igen kipróbáltam a kerékpárt , sőt minden nap azzal járok munkába. Teljesen megvagyok vele elégedve. Azért választottam önöket mert itt találtam legkedvezőbben a vásárlást.

Üdvözlettel: Tancz Szabolcs
 

Sziasztok!

Tökéletesen meg vagyunk elégedve a bringával, ugyanúgy, mint a kiszolgálással, amit nálatok tapasztaltam. Mindenki nagyon kedves, közvetlen és segítőkész volt. Külön köszönet Erikának a türelméért és a sok segítségért.
Sok sikert az egész csapatnak a továbbiakban is!


Vass Gábor 


Üdvözlet!


Igenikerült kipróbálni, és azt kell mondjam, hogy nagyon meg vagyok vele elégedve. A szerviz is nagyon precíz, minden problémát elhárított. Profi munka...

A kerékpár választásban megszabtam magamnak egy bizonyos keretösszeget, mely kategóriában szeretnék vásárolni. Sokat gondolkodtam, hogy vajon hol van olyan kedvező ajánlat, amely mellett mindent egybevéve érdemes döntenem. Nos, a ti üzletetek és webhopotok pont egy ilyen hely volt számomra, hiszen itt garanciát is adnak minden termékre, és a nevüket is adják a munkájuk mellé. Mindig, mikor betérek hozzájuk az ügyes-bajos dolgaimmal, minden esetben többfajta kedvező megoldást is kínálnak, és segítenek a döntésben. Igaz, a kerékpár ára, amit vásároltam, a megszabott kereten túl lépett, de nem bánom, hiszen egy minőségi terméket sikerült választanom a cégetek bőséges választékából. Csak ajánlani tudom őket mindenki számára. Számomra ez az, ami a kerékpározásban egy biztos támasz, a KerékpárGuru... (Nyíregyházi Kerékvár Szaküzlet és Szerviz)

Üdvözlettel: Buszlai Tamás
 

Szia Józsi,

Egy kerékpártatót választottam, és meg vagyok vele elégedve. Amit először rendeltem, bár nem volt készleten, helyette kaptam egy hasonlót, az eredeti termék árán, olcsóbban . Az ügyfélszolgálatos kedves volt és gyorsan válaszolt. A kézbesítéssel is minden rendben volt.
Üdvözletem .

Teljesen megvagyok elégedve a termékekkel amit önöktől vásároltam.Az ár korrekt és a hozzá állás is példa mutató.További sikeres munkát kívánok önöknek.

Üdvözlettel Bihari László
 

Szia Varga József Öcsi!

Telefonon és interneten is beszéltünk és nagyon szimpatikusak voltatok. A vásárlás során egyébként minden rendben zajlott! Most rendeltem tőletek először, de valószínűleg nem utoljára!

Üdv.: Laci


Szia!

Igen sikerült már kipróbálnom és nagyon megvagyok vele elégedve nagyon tetszik és nagyon szeretem.
Azért választottalak titeket mert itt találtam meg azt a biciklit amibe első látásra beleszerettem és az ára is elfogadható volt mindenkinek csak ajánlani tudlak titeket! :)

Salamon Réka
 

Szia Öcsi!

Bocs, hogy csak most válaszolok, de elég sűrű napokon vagyok túl. Szóval, igen használom a kerékpárt, és nagyon szeretem. A bicaj minőségi termék, többen (idegenek is) megállítottak, megkérdezték, hogy honnan van. (Reklámozom is rendesen) Eddig egy negatív tapasztalatom volt vele. Az első (után)fujtatás után (3,5bar) kinn hagytam a napon a bicajt, és egyszer csak álltában felrobbant az első kerék :) A belső és a külső! egyaránt. Több mint 40 éve kerózok, de ilyet még nem láttam:)) Azóta mindkét külsőt kicseréltem Continentalra, mostmár hibátlan! (A szerelő, aki segített-amúgy elég profi a srác, és szerintem Ti is ismeritek- azt mondta, hogy régi külső lehetett rajta, mert öreg volt az anyag a külsőn.) Szóval nem is olyan röviden, ennyi

Remélem válaszommal segítettem!

Üdvözlettel: Dr Toma Attila


Köszönöm az érdeklődést!

Bringa rendben, remek, már több 100 km-t tekertem vele. Egyetlen észrevételem van: amikor hirtelen, nagy terhelést kap, elől egy kattanás hallatszik. Azt nem tudom eldönteni, hogy a villából, vagy a kormány részből jön. Van vmi ötleted?

Miért Ti. Kedvező volt, hogy nagy értékű ajándékcsomag is jár a bringához.

Szép napot!

Üdv. Tibor

 

Szia!

K
öszönöm az érdeklődést.A kerékpárokat a fiaimnak vettem és ők már birtokba is vették és folyamatosan használják,és természetesen meg vagyunk elégedve velük.
És,hogy miért titeket választottunk?
Az én saját bringám hátsó váltójának beállítási problémái voltak. El kezdtem a neten keresgélni és rátaláltam a te videódra melyben a hátsó váltó beállítását mutatod be. Így a segítségeddel be tudtam állítani a váltómat.
Így meggyöztél, hogy tőled rendeljem bringákat.

Üdvözlettel; Hortolányi Ákos


Szia Öcsi!


Azért a kerékpárguru-t választottam, mert itt találtam meg a legjobb áron ezt a gyerek kerékpárt, ez az üzlet volt a legközelebbi a lakóhelyemhez, ahonnan kiszállítást is vállaltak, és persze azért is, mert egyszerűen, gyorsan lehetett rendelni, a terméket pedig már másnap megkaptuk. Szóval, csak pozitív dolgokat tudok mondani a webshopról. Köszönöm a megkeresést, a biciklivel teljesen meg vagyunk elégedve, a kislányunknak is nagyon tetszik, és első naptól kezdve nagyon szívesen használja.

További jó munkát kívánok!

Üdvözlettel: Szilágyiné Kinga 
 

Köszönöm szépen minden rendben van és szuper a bicikli!

Üdv Szlávi József


Miért Ti?


Először véletlenszerűen akadtam rá a Kerékpárguru-ra. Majd láttam ott Youtube linkeket, így eljutottam a csatornádra. És ez adta a kezdő, majd kicsit később a végső lökést, hogy nálatok vásároljak, még látatlanban is. A videók részletessége, majd a kommentek alapján rólad kialakuló kép - hogy még az igazi vérbunkóknak is tudtál válaszolni és segítséget javasolni, holott nyilván egy emberi senki volt az illető...Ez mind-mind közelebb vitt ahhoz, hogyha lesz bringa, mindenképp nálatok veszem.

Egy hölgy nagyon türelmesen és kedvesen elmagyarázta a kérdéseimre a választ, majd e-mailben is teljesen korrekt kommunikációval szembesülhettem.

A bicajt hétfőn rendeltem, pénteken itt volt. Teljesen elégedett vagyok minden részletével a vásárlásnak.

Ezért nagyon örülök, hogy rátok akadtam és amennyiben a közeljövőben meg tudjuk lépni, hogy nekem is egy új bicajt vegyünk, mindenképp nálatok teszem ezt meg.

További szép napot és sok sikert a kerékpárbizniszben!

ui. Engem már megvettetek kilóra :)

Várom a kövi Youtube videókat ;)

Üdv, Jani


Szia Öcsi!

Azért választottalak titeket mivel máskor is vásároltam tőletek kerékpárt akkor is megvoltam elégedve és most is én csak ajánlani tudlak titeket mindenkinek.
A kerékpárt még aznap kipróbáltam mivel nagyon vártam hogy megérkezzen és hogy használhassam. Teljes mértékben megvagyok elégedve a termékkel azt kaptam a pénzemért amit vártam minőségi terméket,valamint gyors kiszolgálást és nagy odafigyelést.

Üdvözlettel: Asztalos Máté 
Kedves Öcsi!

Köszönöm szépen az érdeklődést. Természetesen már rendszeres használatban van a kerékpár és rettentő módon meg vagyok vele elégedve, ahogyan Veletek is.
Azért választottam a Kerékpárgurut, mert a rengeteg keresgélés után ár-érték arányban ők voltak a legjobbak. Érték alatt azt értem, hogy rettentő profi a webshop, sok hasznos infóval és tanáccsal. A youtube csatorna pedig sokat segített abban, hogy milyen kerékpárt válasszak. Természetesen nem utolsó sorban ezen erények mellé még az egyik legjobb kerékpár árakat is találtam itt, így számomra egyértelművé vált a választás.
Utólag azt kell mondanom, hogy nem bántam meg, sőt. A kiszemelt bicikli nem volt készleten, de felajánlottak egy drágább típust kedvezménnyel, amiért főleg ma már, nagyon hálás vagyok. Gyorsan megtörtént a szállítás és az összerakása a biciklinek is egyszerű volt. A mellékelt DVD is profi (máshol személyesen az üzletekben nem tud meg ennyi infót az ember). A bicikli jól be lett előzetesen állítva, így ezzel sem volt semmi gond. Én magam élveztem az összeszerelést és utána azonnal nyeregbe lehetett pattanni. (és azóta már több, mint 150 hibamentes kilométer van mögöttünk)
Az ügyfélszolgálat végig rettentően segítőkész és kedves volt. Ezúton is köszönöm Angélának! :)
100 %-osan elégedett vagyok a bolttal is és a kerékpárral is. Biztos vagyok benne, hogy ez nem az utolsó vásárlásom volt Tőlük.

Még egyszer köszönök mindent! Üdvözlettel:

Baán József

Kedves Öcsi!

Minden rendben, meg vagyunk elégedve mind a termékkel, mind az általatok nyújtott szolgáltatással! Nagyon szimpatikus! Ígérem, legközelebb is hozzátok fordulok - legyen az kerékpárvásárlás, kiegészítő vagy alkatrész beszerzés! A kerékpár rendben megérkezett, összeraktuk, és már rendeltetésszerűen használjuk.

Még egyszer, köszönöm!

Üdv: Terék Kálmán


Köszönöm az érdeklődést, természetesen kipróbáltam már a kerékpárt, azóta is napi rendszerességgel használom.


Teljesen elégedett vagyok, nincs vele semmi probléma!

Üdvözlettel: Szanyiné Puklér Márta
 

Sziasztok!

Igen kipróbáltam egy Balatoni túrán és nagyon bejött a bicó imádom! Hogy miért rátok esett a választásom?
Segitőkész,rugalmas ügyintézés szimpatikus csapat,a folyamatos kapcsolatartásotok tükrözi a vevő központú gondolkodást!

Köszönöm! Üdv ;Ati


Szia!


A termék és szolgáltatás s hibatlan. Nálatok lehetett kapni csak ezt a táskát, ráadásul gyorsan megjött. A kollegák is nagyon segitőkészek voltak.

Révész Csaba 
 

Szia!

Igen,megvagyok elégedve a biciklivel és nagyon szeretem, pont olyan mint a képen :) (egy kisebb hibát vettem észre rajta: az egyik CRUISER írás C betűje kicsit "rojtosan" van ragasztva).
Rátok találtam és nagyon megtetszett ez a krémszínű King cruiser és az, hogy új modell (2016), így megrendeltem tőletek, mivel a kiszállítás ingyenes és a garancia is nagyon meggyőző volt számomra és a facebook bejegyzések is :)
Köszönöm ezt a szép és jó guruló biciklit :)  


Kedves József (Öcsi)!


Az egyik legolcsóbb vételárat Nálatok találtam, és ráadásul ingyen szállítással kaptam meg. Külön köszönettel tartozom a kedves kiszolgálásért, a szakszerű ügyintézésért, a biztonságos csomagolásért, és a gyors szállításért, mellyel határidőre kézhez kaptam a megrendelt női kerékpárt.

További munkátokhoz kívánok sok sikert!

Nagyszentjános 


Köszönettel és üdvözlettel: Tóthné Varga Brigitta képviselő
 

Szia Öcsi,

Ebben az emailben egyben válaszolnám meg mindazt a három témát, amiről kérdeztetek.

1. 100%-ig elégedett vagyok mind a vásárolt kerékpárral, mind a kiszolgálás minőségével. A bringa tökéletesen elő volt készítve. Pontos, gyors, segítőkész és kommunikatív volt a Kerékpárguru, de nincs ez másképp személyes vásárlás vagy szerviz esetén sem. És ez volt az oka annak, hogy titeket választottalak.

2. Nemrég kérdezted és erre is most válaszolnék, de most nem rátok, a Kerékpárgurura vonatkoztatva, hanem általánosságban.
Van néhány dolog, amit nem szeretek más kerképr üzletekben, például:

- a sok kókler, akik életükben egyszer láttak szétszedve egy biciklit és onnantól kezdve ők is szervizesnek, bringaboltosnak érzik magukat
- amikor ezekkel az álboltosokkal kerülsz kapcsolatba és csak a bosszúság amit megtapasztalsz, a kerékpározás örömét nem
- amikor valamit javíttatsz és a kicserélt de még használható alkatrészt nem nyomják a kezedbe és meg sem kérdezik, hogy akarod-e
- amikor hozzá nem értőként bemész egy üzletbe és olyasmire beszélnek rá amire nem feltétlenül van szükséged,
- amikor nem mondják el miért az, miért pont az és miért nem a másik,
- amikor csak halvány elképzeléseid vannak, szeretnél valamit, de soha nem fogod megtudni pontosan, hogy milyen alternatív lehetőségeid vannak és milyen áron (hacsak nem bújtad előtte az internetet-katalógusokat napokig), mert az eladó/üzlet a könnyebbik megoldást választva azt kínálja rád ami a polcon van már régóta / amit egyszerűbb beszerezni / amin nagyobb a haszon,
- amikor megrendelsz valamit online/személyesen és csak vársz, vársz, meg vársz és nem kapsz semmilyen köztes visszajelzést, hogy pl. " a nagykerbe várhatóan jövő hét közepére érkezik be, onnan pedig egy hét múlva hozzánk",
- nyilván sok a visszaélés és a sunyi ember, akik az általuk szándékosan/véletlenül elrontott eszközöket is jótállásra szeretné javíttatni, de nem feltétlenül mindenki olyan. Előfordulhat, hogy tényleg magától romlik el a ketyere és nagyon rosszul esik a jóhiszemű vásárlónak amikor rögtön gyanúsítottá válik.

3. A legutóbbi javítás, amit a bringámon végeztetek tökéletes, nincs semmilyen olajfolyás, nincs fékerővesztés. A féket/fékhatást így képzeltem el. Asszem ennyi. :-)

Köszönök mindent. Üdv, Zsolt


Elsősorban az ingyenes szállítás és összeszerelés miatt választottalak titeket és a honlapotok áttekinthetősége és közvetlen hangvétele miatt.


Üdv.: KrisztiánKrisztián

Szia József (Öcsi)!

Amiért hozzátok fordultam az azért volt, mert már korábban rendeltem tőletek és attól függetlenül, hogy a partnerlistán nem szerepel az én egészségpénztáram teljesen profin elintéztétek, hogy vásárolhassak. Érdeklődésem után valóban még öt perc sem telt el és hívott is kolléganőtök, hogy rendelhetem a kiszemelt kerékpárt. Szuper, gyors, profi ügyintézés. Köszönöm!

Üdvözlettel: Márkus Miklós


Sziasztok


Igen sikerült egy kisebb túrára elmenni és kipróbálni a kerékpárt. Nagyon tetszik és nagyon jól megy, igazi élmény volt vele az első túrám a Tihanyi félszigeten.

A "KerékpárGuru"val először a Youtubon találkoztam amikor kerékpár szerelési megoldásokat kerestem a régi bringámhoz. Majd megnéztem a honlapot és a kínálatot. A figyelmemet a szállítás, garancia és a kerékpár csere keltette fel a figyelmemet, a könnyű böngészés a kerékpár kategóriák között és a segítségnyújtás/tanács az már csak a hab a tortán volt hogy tőletek rendeljek. Ezúton szeretném még egyszer megköszönni Angélának a segítségét és a türelmét a kérdéseimhez.

A Facebook oldalon már kitöltöttem az értékelést (eddie.kresanics) és volt bátorságom egy fotót is feltölteni. Remélem a válaszommal sikerült segítenem.

Minden jót nektek Eddie
 

Sziasztok!

Kérdésedre válaszolva: több okból kifolyólag választottalak titeket. Az egyik, hogy teljesen korrekten és részletesen van feltüntetve a weblapotokon, hogy mi mindent adtok és vállaltok vásárlás illetve bármilyen felmerülő probléma esetén. Ebben már benne van a másik ok is, azaz hogy sok olyan szolgáltatást nyújtotok, amit máshol csak részben vagy egyáltalán nem találtam meg. A harmadik pedig az, hogy közvetlen a kommunikáció és a segítőkészség, amiből az érződik, hogy tényleg szenvedélyetek a kerékpár(ozás). Ezt csak tovább erősítette bennem, amikor az első váltó állításával kapcsolatban kerestem segítséget, és ha jól emlékszem az első találat pont a Kerékpárguru videója volt a Youtubeon, amiből egyértelműen kiderült, hogy mit is kell pontosan tennem.
Szóval örülök, hogy kapcsolatba kerültem veletek, és bízom benne, hogy ez tartós lesz!

Üdv, Szántói Róbert 


Szia Öcsi!


Teljesen meg vagyok velük elégedve, az ajándék fényvisszaverő is jól szolgál ;)

Az oldalukat két okból választottam: egyrészt a youtube-ról már ismertem, másrészt pedig találtam majdnem mindent amire szükségem volt.

Regő!
 

Szia!

Teljes mértékben meg vagyok elégedve - azt kaptam, amire számítottam.
A választásom oka, hogy a kerékpárgurut választottam, az ár/érték arány, ingyenes szállítás, és beüzemelés, segítőkészség. Korrekt, megbízható cég vagytok.

Üdv, Sarkadi Krisztián 


Szia!


A kiszállítás korrektül teljesült, így elégedett vagyok/voltam mert határidőre, s megfelelő minőségű, s az ígéreteknek megfelelő szolgáltatást kaptam.

Üdvözlettel, János

Hogy miért magukat választottam: először az interneten keresgéltem és már akkor is szimpatikus volt a hely, voltam más üzletben is de a maguk üzlete volt az ami igazán megfogott ezért is vásároltam önöknél. Tetszett a hely és az ahogyan velem bántak. Igen kipróbáltam a terméket amiket Önöknél vásároltam, és meg kell mondanom szinte minden nap használom, egyszerűen imádom, teljesen meg vagyok elégedve vele, olyan amilyet elképzeltem talán még azt is felülmúlja.

Köszönöm érdeklődését

Remélem segítettem.

Üdv: Szügyi Katalin


Szia!


Gyors és barátságos kiszolgálás többször kellet a kerékpárom szervizelni mindig hozzátok vittem és tökéletes állapotban kaptam vissza mindent megtaláltam amit szerettem volna és mindenkinek csak ajánlani tudlak titeket!!! :)

Üdv, Molnár Gábor 
 

Hogy miért a Kerékpárgurut választottam? Leginkább a YouTube-on lévő videók miatt. Sok mindenben segítettek már ezek a videók. A Nálad vásárolt defektgátló folyadékot sikeresen be tudtam tölteni a belsőkbe minden gond nélkül. Hála a videódnak ami erről szól. A videód végén bemutatott "szeges" teszt nagyon meggyőzött.

Kerezsi Attila


Sziasztok!

Azért választottunk titeket, mert már vásároltunk és szervizeltettünk is nálatok és meg voltunk elégedve, akárcsak most.


Üdv.: Edit
 

Hogy miért Titeket választottalak?

Áttekinthető a weboldalatok, sok segítséget adtok (beágyazott videók), az, hogy beállítva adjátok el a gépeket, ezek sokat számítanak.
Nem utolsó sorban a telefonos segítségetek is sokat számított (amit így utólag is köszönök).
Végül nekem az is szempont, hogy lehetőleg olyantól vásároljak, aki már régóta csinálja, ért hozzá a gyakorlatban is, Nálatok ez megvan, profik vagytok benne. Mert régebben a kerékpár viszonylag egyszerű szerkezet volt, de a mai világban ez is elbonyolódott, ami olyan szempontból nagyon jó, hogy szuper dolgokat meg tudnak csinálni, és az emberek élvezhetik az előnyeit, viszont a megfelelő kiválasztáshoz, beállításhoz egyre nagyobb szaktudásra van szükség.

Üdvözlettel, Dombi László


Üzleteteket véletlenül választottam,éppen útba esett. Viszont a kedvességetek miatt NEM néztem máshol szét.

Aliz Kuik 

Azóta a feleségem régi kerékpárját is bevittem már hozzátok felújításra, átnézésre és nagy megelégedésünkre fantasztikus munkát végeztetek rajta., azóta feleségem szerint élmény a kerékpározás. A választásunk azért esett rátok, mert ismerősöktől hallottunk rólatok és amikor elmentünk az üzletetekbe személyesen is megtapasztaltuk a szakszerű, körültekintő kiszolgálást, segítőkészséget és nem volt tovább kérdés, hogy kerékpár ügyben hová is forduljunk. Ezúton is köszönet mindenért!

Konkoly Sándor és családja


A választásom személy szerint azért esett önökre mert lehetőséget kínálnak egészség ügyes kártyával fizetni. A kapcsolat felvétel önökkel nagyon gyorsan ment és a kerékpár is nagyon gyorsan megérkezett!


Gábor Huszár 
 

Ár érték arány volt az első, amikor kiválasztottam a boltotokat. Miután pedig felvettük egymással a kapcsolatot meggyőzött a korrekt, szakértő és ügyfélbarát hozzáállásotok. A termékeket már kipróbáltam és elégedett vagyok velük.

Illés Ádám


A két rendelet lámpa gyorsan megérkezett. A boltot a nagy választék és korrekt árak miatt választottam. A hátsó lámpa hibátlanul működik, az első rendszeresen kihagy és ilyenkor újra be kell kapcsolni, ami igen zavaró. Ez néhány szétszedés és összerakás (elemmozgatás) után javult, de nem tudom, hogy a probléma ezzel meg is oldódott-e, így egyelőre csak fenntartásokkal nevezném jó vételnek a lámpaszettet.


Pataki Béla
 

Minden rendben a kerekparral, meg vagyunk vele elegedve, es a kiszolgalassal es az arral is maximalisan. Azert esett ratok a valasztas, mert kisgyerek kerekpart nem talaltunk mashol es ajanlottak titeket.

Katalin Szentesiné dr. Pásztor 


Sziasztok!


Barátom és kollégám Balázs Gábor kb. 1 éve vásárolt nálatok egy kerékpárt, és ő javasolt benneteket, hogy nagyon korrektek vagytok, és erről a személyes találkozáskor mi is meggyőződhettünk. Ráadásul szerencsénk is volt, mert egy szombaton amikor végre eljutottunk hozzátok (Mátészalkáról) kiderült, hogy a választott modell van is raktáron, így a legnagyobb öröm a 7 éves kisfiamé volt, hogy rögtön meglett a várva várt biciklije :-) Ezek után én is jó szívvel ajánlom mindenkinek az üzleteteket! Köszönöm!

Rhédi Péter
 

Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget,hogy Önöknél vásárolhattam. Azért választottam az Önök cégét,mert reális áron forgalmazzák a termékeket és nagyon jó hitel lehetőséget kaptam. Kapcsolattartójuk,Angéla nagyon aranyos,kedves és segítőkész. A termék nagyon elnyerte tetszésemet,igényeimet!Minden rendben volt!

Vlasics-Róka Renáta


A választásom két dolog miatt esett rátok,az egyik a kedvező ár. Itt Szekszárdon nagyjából 10%-al drágábban tudtam volna megvásárolni ugyanezt kerékpárboltból!A másik pedig hogy tetszenek a youtube videoid, segitőkész,szimpatikus srác vagy,látszik hogy mindent megtesztek a vevőkért!Viszont egy negativumot is írnék!
Angélával egyeztettem hogy szeretnék a bicajra egy jobb pedált a gyári müanyag helyett,kinéztem egy XLC pedált, viszont ilyen nem volt készleten sajnos, és egy Union nevü fémpedált kaptam helyette!Ez sajnos nem váltotta be a hozzáfüzött reményeket mert kb 15 perc tekerés után a bal oldali elkezdett rotyogni,kattogni!De erröl a problémáról nem tehettek valószinü gyártási hibás volt!
Ettöl függetlenül elégedett vagyok és ajánlani foglak benneteket barátaimnak,ismeröseimnek!

Köszönettel Üdv Kis Viktor

Nagyon jó döntést hoztam, hogy a KerékpárGurut választottam. Elérhető áron, szuper minőségű kerékpárt kaptam. Rugalmas volt mind a megrendelés, mind az azt követő egyeztetések. Egyszerűen verhetetlen volt a Ti ajánlatotok és a személyes ajánlat is :) Bárki kérdezi, elmondom, hogy honnan van az új szépség!

Andróczki Tünde


Tetszik a weboldal, és volt is a kínálatban az általam keresett bringa, kedvező feltételekkel, értem ezalatt a vételárat ingyen szállítással.


Rupa Zsolt
 

Nagyon megvagyunk elégedve, gyors volt a kiszállitás, minden működik, szuper! Anyukám egy stabil, massziv, szép kerékpárnak örvendhet ráadásul nagyon korrekt áron.

Holecz Márta


Az üzletben tökéletes volt a kiszolgálás, segítőkészen álltak a rendelkezésemre.
Baráti hangulat sugárzik az emberek felé


Tamara Taskovics 
 

Kedves József,

köszönöm az érdeklődésed! És, hogy miért pont tőletek?

Mikor eldöntöttük, hogy bringákat szeretnénk vásárolni, sokat keresgéltem a neten, jól össze is zavarodtam, hiszen fogalmam sem volt, hogy ennyiféle kerékpár létezik (trekking, országúti, mountain bike, városi cross stb.), én csak tekerni szerettem volna a családdal... 

Több oldalt is megnéztem, a tiétek azért tetszett, mert jól átlátható a weblapotok, külön kategóriákra és márkákra lehet keresni (azokon az oldalakon, ahol ilyen opció nem volt, onnan kattintottam is tovább), számunkra fontos volt még, hogy magyar kerékpárt is forgalmaztok! Az áraitok azt gondolom a többi kerékpáros webáruházakhoz hasonlóak, de az általunk választott bringák máshol pl. drágábbak voltak. Tetszett az ingyenes szállítás, az ingyenes cseregarancia lehetősége és számunkra döntő volt, hogy az árak az üzembe helyezést is tartalmazták (más helyeken 3-5 ezer Ft pluszt jelent ez bringánként).

Az ügyfélszolgálatban dolgozó Angéla a kérdéseimre azonnal, kedvesen és szakszerűen válaszolt, így a bizalmat rögtön sikerült megalapozni! Meg vagyunk elégedve a szolgáltatásotokkal, a szállítás korrekt volt, az összeszerelésben nyújtott telefonos, szakmai segítség úgyszintén! Köszönünk mindent, a jövőben biztosan találkozunk még, hiszen négy gyerkőcünk van, kerékpárokra nekik is szükségük lesz a jövőben! :)

Szép napot nektek, és így tovább!

Lencsés-Varga Erika és Tamás


Szia Öcsi!

Köszönöm szépen a bringát (Cannondale CAAD8), azóta is tökéletesen működik, már túl van az első közös 1000km-en és nagyon szeretem. Kifejezetten belépő kategóriás országútit kerestem, és nálatok találtam legjobb áron ilyen bringát, pedig rendesen feltúrtam a gúglit :) Mindenesetre nagyon meg voltam elégedve mind a termékkel, mind a korrektségetekkel!

Üdv: Levente

 

Egy üzletbe tértünk be először, ahol körül néztünk, segítséget, tanácsot nem kaptunk, magunkra hagytak. Beléptünk az önök (kerékpárGuru) üzletébe és egy mosolygós, segítőkész hölgy lépett hozzánk, aki annak ellenére sem hagyott magunkra minket, hogy mi csak nézelődni tértünk be. Felkészült eladóval álltunk szemben, ez is segített a döntésben, hogy itt kell vásárolnunk. Sok esetben a vásárló az eladó személyisége alapján is határozza el magát. Megegyeztünk a színben, mindent beállítottak rajta, hogy már használhassam is. Fontosnak éreztem magam, mert fontosnak tartották, hogy biztonságos kerékpárra ülhessek. Tiszteletreméltó, hogy záróra után még mindig a rendelkezésemre álltak, mert egy kisebb gond adódott a szállítással, és megfelelő kulcsot is biztosítottak, mert meg kellett lazítanunk egy csavart, hogy az autóban megfelelően elhelyezzük a bicajomat. Azóta ajánlottam az üzletet másoknak is.
Munkájukhoz továbbra is nagyon sok sikert, erőt, kitartást, jókedvet és ezeknek a nagyszerű munkatársaknak is további megbecsülést kívánok.

Szikszainé Eszenyi Ágnes


Kedves Öcsi!


Nagyon meg vagyok elégedve vele, profin be lett állítva rajta minden. Semmihez nem kellett utólag hozzányúlni! A kolléganőid nagyon kedvesek, udvariasak voltak vásárláskor! Biztosak lehettek benne, hogy a későbbiekben is fogok nálatok vásárolni és másokat is erre buzdítok!

Mi kell egy vevőnek? Nagy választék, értékarányos árak, pozitív vevői visszajelzések!

Ezt nálatok mind megtaláltam és remélem sokáig meg is fogom!

Maradok tisztelettel: Tóth István
 

Kedves Öcsi!

Köszönöm a kérdésed. Igen, sikerült kipróbálnom, nagyon meg vagyok elégedve vele. Gyűjtöm a kilómétereket és a tapasztalatokat. Nagyon szimpatikusnak találtam, ahogy megszólítjátok az embereket és hogy mindenki kérdésére válaszolsz, segítesz.
Nem terveztem, hogy weben veszek kerékpárt, de úgy éreztem nem kell tovább keresgélnem. :)

Üdv Molnár István


Ezt mindenképp olvasd el! Tanulságos!


"Egy neuzer courrier DT 2016-os férfi kerékpárt vásároltam tőletek és sajnos egy két problémáról be kell számoljak. A gumik menetiránnyal ellentétesen lettek felrakva. Van olyan fokozat kombináció a váltón aminél beleér a lánc az első fogaskerékbe (ezzel a bicikli szerelő se nagyon tudott mit kezdeni), alapvetően volt nyolcas a kerékbe amit szintén nem tudok hova tenni és az első és hátsó gumi is defektesen érkezett."

Ezt elolvasva Öcsi azonnal nyomozni kezdett!

Abban a pillanatban nyomozásba fogtam, hogy mi történik, hisz furcsa volt számomra, hogy ilyen sok hiba van elsorolva. Tudni kell, hogy mielőtt egy kerékpárt elküldök, videóval felveszem azért, hogy az ilyen és ehhez hasonló problémák ellen tényeket tudjak mutatni. A videót visszanézve tisztán látszott, hogy ellentmondás van, hisz pl. a gumi forgásirányán is látszott, hogy jól van feltéve. Felhívtam a kerékpár tulajdonosát, hogy kiderítsem mi történhetet... Vásárlóm elmondása szerint az egyik belső leeresztett így gondolta elviszi a helyi szervízbe. Furcsálotta is, hogy a javítás alatt nem nagyon kapott egyértelmű választ, hogy miért is szedték szét mind a két kereket. Hmm... Érdekes. Kicsréltettek, vele két belső, két felni védő szalagot és azt is állították, hogy a forgásirány szerint rosszúl volt feltéve a köpeny. De a videó bizonyítékúl szolgált, hogy ezek teljességel feleslegesek voltak. Persze az állítólagos rossz belsőket, és felni védő szalagot nem kapta meg a kerékpár tulajdonosa... Sokkot kaptam mondanom sem kell, mikor fény derült a turpisságra... Minden estre küldtem egy tartalék belsőt Ingyenesen, hisz ez úgy néz ki tényleg lereesztett, de mint kiderűlt a többi, mondvacsinált pénz lehúzás volt... Már bocsánat...
 

Sziasztok!

Megérkezett pénteken a mountain bike. Nagyon szépen köszönöm a segítőkész és kedves hozzáállást, amit mind telefonon, mind e-mail-ben tapasztaltam. A bicikli gyorsan megérkezett és nagyon tetszik, mind nekem, mind a páromnak. Egyben köszönöm a hozzácsatolt DVD-t, ami külön meglepetés volt. :)

Mindenképpen gratulálok ehhez a profi, gyors és ügyfélbarát szemlélethez! Csatolok egy képet is a hadrendbe állított cangáról :)

Mégegyszer köszönök mindent!

Jani


Szia Öcsi!


Azért titeket választottalak, mert itt volt a legjobb áron a kerékpár pedig kb. 15 webshopban is megnéztem. Az ingyenes szolgáltatások is nagyon pozitívan befolyásolták a döntésemet. Ilyen az ingyenes szállítás, a dvd, a beüzemelés és az ajándék kitámasztó. Nem utolsó sorban a kedves ügyintézés és, hogy mindig válaszoltok az is tetszett. Kipróbáltuk a kerékpárt és működik rendesen és tetszik mindkettőnknek. A 17-es méret pont jó nekem. Később, ha kérdésem lesz a karbantartással kapcsolatban akkor majd írok. :)
 

Üdvözlettel, Szabó Zoltán
 

Kedves Varga József Öcsi és Csapata!

Elôszörör is szeretném megköszönni a sok segítséget amit kaptam tôletek. A call centeres hölgy (Angéla) nagyon kedves volt és maximàlis szakértelmével segített nekem. A munkámból kifolyólag nagyon sok telefonos rendelést és beszélgetést bonyolítok le, de Angélàhoz hasonlót még nem tapasztaltam. Azért titeket vàlasztottalak mert mikor elôször ràbukkantam a webshopotokra szembe tünt a szaktudàsotok, amit nem mindenhol lehet elmondani. Illetve a youtube-os videótok is nagyon hasznos és nagyon tetszik. Összegezve baromi jók vagytok :) A kerékpár amit megkaptam biztonságosan megérkezett és felülmulta azt amit láttam róla. Tökéletesen beállítva kaptam meg a bringát, és ami fontos azt kaptam meg amit megrendeltem. Több mint 200 km-en vagyok már túl és élvezek minden tekerést.

Köszönöm szépen Kerékpàrguru.

Üdvözlettel: Pócs Dávid


Sziasztok!


Azért választottalak titeket mert előzőleg egy másik webshop nem igazán törődött vele mit is szeretnénk vásárolni. Nálatok nagyon meg voltam elégedve a kiszolgálással,hogy van aki foglalkozik a vevő igényeivel. Biztos vagyok benne hogy lesz még alkalmam nálatok vásárolni és ajánlani fogom ismerőseimnek is! Megkaptuk a biciklit amit a fiamnak vettem nálatok és a hozzá járó ajándékot is.:) Nagyon tetszik neki,le sem akarja tenni.

Üdvözlettel,Gulyás Zsolt
 

Kedves Varga József Öcsi!

Nagyon szívesen írok néhány gondolatot a vásárlás miértjéről. Sok web áruház kínálatát böngésztem végig és végül mellettetek döntöttem. A kerékpárok már lefutották a teszt kilómétereket és jól teljesítettek, köszönöm.

Miért Ti?

1. A szállítási költség nyílván benne van az árban, mégis versenyképesek vagytok a végtermék árával.
2. Összeszerelitek, nem kell beszenvedni egy kerékpár szervizbe az új kerékpárt, egyszerűen néhány csavar és anya megfelelő helyre történő illesztésével mehet a pedáltaposás.
3. A vásárlás folyamata és végkifejlete abszolút korrekt és megbízható.
4. A fent írtakat és elégedettségemet mi támaszthatja a legjobban alá? Vettem nálatok ismét egy kerékpárt!

Ajánlom ezt a boltot mindenkinek aki szeret korrekt üzletet kötni és a pénzéért azt kapni amit kért és amit ígértek!

Üdvözlettel Rusznák Csaba