A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.

32 videó a kerékpár legfőbb tudnivalóiról

Az hitted, hogy CSAK kerékpár vásárlás előtt lesznek kérdéseid?

 

Hurrá! Megérkezett a kerékpárom! DE... Ezt hogyan kell használni? Mire figyeljek még? Ennek így kell működnie? Ezt jól csináltam? Stb...Stb... Stb...”

 

22 év és 30.000 eladott kerékpár után kijelenthetem, hogy telefonban vagy írásban feltett kérdésre sok esetben nem lehet válaszolni, hisz nem tudjuk egymást értelmezni, MERT VAN amit mutatni és látni kell!

 

Biztos mondtad már valakinek vagy neked mondták, hogy: „na jó, inkább megmutatom”

 

Egy webáruházból vett kerékpár estében miként lehetséges látnod egy választ úgy, hogy gyakorlatban is tudd alkalmazni?

 


A gyakori kérdések válaszát és a kerékpár legfőbb tudnivalóit videókon keresztül mutatom és közben magyarázom, hogy saját szemeddel lásd és tudd 
gyakorlatban is alkalmazni!
 


 

  • Megmutatom, hogy miként függ össze a helytelen ülés beállítás a térdfájással és a „túl hamar elfáradok... Olyan nehéz hajtani” jelenségekkel.


 

  • Láthatod, hogy mikor törhet el a kerékpár legdrágább eleme a váz, ha nem tartunk be egy alapvető beállítást.
     

 

 

INGYENESEN korlátlanul elérheted interneten keresztül bármikor, de CSAK abban az esetben, ha TŐLÜNK vásárolsz kerékpárt.

 

Csak Te mint VIP vásárlónk kaphatod meg, hisz máshol semmilyen formában nem elérhető el, még a YouTube/Kerékpárguru csatornámon sem.

 

Ez nem fontos, én nem nyúlok hozzá, majd úgy is megcsinálja más a családban”

Ez nem is gond, de javaslom mutasd meg neki ezeket a videókat, mert a Te épségedről, biztonságodról és pénztárcádról van szó.

 

 Mit  ellenőrizz első kerékpározás és egy kirándulás előtt? Ez egy letölthető ellenőrző lista, hogy semmiről ne feledkezzél meg. Ha ezen végig mész, akkor megnyugodsz, hogy a kerékpárod biztonságos.

 

 A kerékpár helyes használata. Miként működik az adott kerékpár, mit kell róla tudni, mire kell figyelni. Nem árt ismerni a működési elvet mert van amire azt szokták hinni, hogy probléma, közben meg természetes jelenség így potyára megyünk a szervizbe.

 

 Ülés helyes beállítása. „Olyan nehéz hajtani... Túlzottan fárasztó a tekerés... Alig haladok...” Ezeknek a jelenségeknek az egyik fő oka a helytelen beállítás. Mit kell tenned, hogy könnyebben haladj, kevésbé fáradj, elkerüld a térd problémákat, enyhítsd a fenék körüli fájásokat? Most megmutatom!

 

 Top 5 szervizmentes jelenség. Annyira egyszerű dologról van szó, ami megszokta tréfálni a kerékpárosokat, hogy már fáj, de még is bosszantó, hisz ekkor rohanunk a helyi szervizbe, de feleslegesen, ugyanis pár perc alatt könnyedén házilag is meglehet oldani.

 

 Kárt NEM okozó mosási trükkök. A kerékpár legdrágább alkatrészeit hamar tönkre tehetjük, ha mosásnál nem figyelünk oda egy alapvető dologra. A videóban alkalmazott trükkel elkerülheted, hogy idő előtt elkopjanak egyes alkatrészek.

 

 Problémát NEM okozó lánc olajozás Egyetlen módja. Minden kerékpáron van lánc és minden láncot olajozni kell, hogy idő előtt el ne kopjon a lánckerékkel együtt. Viszont a rossz olajozás ellenkező hatás vált ki, így a hamarabb fognak elkopni és hamarabb kell cserélni. Ismerd ezt a bomba biztos tippet, mert gyakran kell olajozni, ezért házilag érdemes csinálni.

 

És még rengeteg hasznos információ több mint 30 videóban!

 

 

A videók Célja

Olyan gyakorlatias tudást adni neked, amellyel a kerékpározást Örömtelivé teheted és hosszú távon pénzt takaríthatsz meg, hisz tovább fogja bírni a kerékpárod és kevesebbet kelljen szervizbe vinned.

 

Varga József ÖCSI

KerékpárGuru alapító

 

Itt találkozhatsz velem:
 

Több mint 1 millió megtekintés!


 

YouTube/Kerékpárguru

 

Mások ezt mondják rólam:
 

- Nagyon jók a videóid, sokat tanultam tőled, ami nagyon jól jött most amikor új biciklit vettem.

- Eddig mindig szervizbe hordtam a kerót, mert nem tudtam beállítani, de a videó megnézése után simán ment minden.

- Köszönöm szépen nem kell többet SZERVIZ-be vinnem a bringát!

- Baromi jók ezek a videók, a stílusod is lehengerlő és szerencsére igen nagy szakmai tudás is párosul hozzá!

- Egyszerűen zseniális vagy Öcsi, sehol a világon nem mondják el ennyire részletesen a biciklivel kapcsolatos dolgokat.

- Köszönjük szépen, hogy ilyen nagyszerű videókat készítesz nekünk.

- Régóta bringázom, és azt hittem eddig, mindent tudok és értek, újat nem tudnak mutatni nekem. Hát dehogynem, köszi neked a látványos és jól érthető videókat, sokkal könnyebb és egyszerűbb lett minden, amióta végignéztem őket! Sok problémára csak az után jöttem rá, miután végignéztem egy-egy videódat!

- Végre valaki, aki érthetően elmagyarázta! Raklapnyi tiszteletem!

- Köszi a videót minden szavad aranyat ért, tegnap még tök süsü voltam hozzá most meg profinak érzem magam.?

- Sokat lehet tőled tanulni, nagyon rendes tőled ez a segítőkészség!

- Nagyon jó videó, és köszönöm mindenkinek a nevében, hogy a szabadidődet és a szakértelmedet e nemes cél érdekében, semmi önzés nélkül adod át nekünk.? - Rendkívül szimpatikusan magyarázod el a dolgokat!

- Nagyon sokat segített a videód köszike!?

- Szuperek a vidik, szeretném azt a csekély tudást amit hordozol:).

- Nagyon jók és hasznosak a videóid.

- Nagyon jók a videóid.

- Olyan jókat mondasz!

- Nagyon sokat segítesz!

- Nagyon örvendek én és apukám, hogy van aki normálisan csínját - bínját elmagyaráz a kerékpárokról!

- Ez szuper volt!

- Nagyon hasznos és jó kis tippek voltak :)

- Nagyon segítőkészek vagytok.

- Szerintem is szuper jó vagy Öcsi!

- Nagyon jók ezek a videók, sokat lehet tanulni belőlük.

- Stb... Stb... Stb...