A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.

PÁLYÁZAT

Megkezdődött a cégünk - Szellő Bt. - technológiai korszerűsítése, melynek keretén belül a vállalkozásunk több területen is a vállalkozás méretéhez képest nagy léptékű fejlesztéseket valósított meg. A projekt a Széchenyi Terv Plusz program, ezen belül is a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz (GINOP PLUSZ) keretében valósul meg.

A támogatási összege 11,38 millió Ft, mely európai uniós feltételesen vissza nem térítendő támogatás segítségével valósult meg. A beruházás teljes egészében – minden nélkülözhetetlenül kapcsolódó elemével együtt – 2023. március végére került befejezésre.

A projekt céljaként és eredményeként technológiai, humán és energetikai korszerűsítés valósulhatott meg. Ennek köszönhetően csökkennek a vállalkozásunk költségei (pl. rezsi, javítási-karbantartási költségek, stb.), így a jelen gazdasági helyzetben is meglehetősen nehéz munkahelymegtartási törekvéseinket is érvényesíteni tudjuk.

Technológiai fejlesztés által a kerékpárok hatékony összeszereléséhez, szükséges eszközök kerültek beszerzésre – Wagner Príma Sprint XE AIR FLUID szóró, IT elszívó; IES SCB 5,5-10-270 kompresszor; IT beégető. Az információs technológiai korszerűsítés az előzőekben említett technológiákhoz közvetlenül kapcsolódnak, hiszen ezeken keresztül kerülnek vezérlésre, továbbá a napi adminisztratív teendők elvégzéséhez is feltétlenül szükségesek (Notebook ASUS VIVOBOOK). A megújuló energiaforrások a fenti technológiák megnövekedett energia szükségleteinek kielégítésére szolgálnak (Canadian Solar napelem). A tanácsadás és a képzés pedig a szellemi fejlődés szolgálatában kerültek betervezésre.

A támogatás mértéke (%-ban): 70%
Projekt azonosító: GINOP-1.2.16-22-2023-00727