A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.

Csepel kerékpár szerviz

Országos Csepel kerékpár szerviz hálózat áll rendelkezésedre, ha szeretnéd a nálunk vásárolt Csepel garanciális ügyeit az otthonodhoz közel intézni!

Az alábbi helyeken van Csepel kerékpár szerviz
 

Abda, Ajka, Balassagyarmat, Balmazújváros, Barcs, Bácsalmás, Békés, Békéscsaba, Berettyóújfalu, Budaörs, Budapest, Bugyi, Cegléd, Csongrád, Csorna, Csömör, Debrecen, Deszk, Dunaföldvár, Dunakeszi, Dömsöd, Edelény, Eger, Érd, Esztergom, Fonyód, Forró, Gárdony, Göd, Győr, Gyula, Hajdúböszörmény, Hódmezővásárhely, Kaposvár, Kapuvár, Karcag, Kecskemét, Kiskőrös, Kiskunhalas, Kiskunlacháza, Kistarcsa, Kunhegyes, Lenti, Makó, Martfű, Mezőkövesd, Miskolc, Nagyatád, Nagykanizsa, Nagykőrös, Nyíregyháza, Orosháza, Ózd, Paks, Pápa, Pécs, Pilisvörösvár, Püspökladány, Sarkad, Sárrétudvari, Siófok, Solt, Sopron, Szarvas, Szeged, Székesfehérvár, Szentgotthárd, Szigetvár, Szolnok, Szombathely, Tamási, Tát, Tatabánya, Tiszakécske, Tiszalök, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Túrkeve, Vasvár, Vác, Vásárosnamény, Zalaegerszeg (részletes tájékoztató a garanciafüzetben)
 

Miként kapod meg a webáruházban rendelt kerékpárt?
 

Kivétel nélkül minden kerékpár üzlet beállítás nélkül kapja meg a kerékpárt a gyártótól. Mi a szakértelmet igénylő beállításokat (fék, váltó) elvégezzük. A futár cég dobozba vállalja a szállítást, így ki kell venni a kormányt/első kereket/pedált, hogy elférjen. Nem tesszük rá az esetleges hozzá rendelt tartozékot, csengőt, prizmát, lámpát, hogy védjük ezeket a kiegészítőket.

A kerékpárhoz kapott általam készített egyedülálló videós DVD-ben mindent részletesen elmagyarázok, hogy miként kell összepakolni ezeket az elemeket. Innentől kezdve számodra gyerekjáték vissza tenni és nem igényel szakértelemet, sem speciális célszerszámot.
 

Ingyenes 1 éves garancia a háztól - házig szerviz szolgáltatásunkon belül
 

Ha garanciális időn belül problémád adódna a kerékpárral, küldöm hozzád a futárt, majd megjavítás után visszaszállítom házhoz, így nem kell a szállítással bajlódnod és nem is kell fizetned érte. Ebben az esetben kizárólag a mi cégünk vállalja a garanciát és ráadásul teljesen INGYEN.

Miként veheted igénybe az Országos Csepel kerékpár szerviz garanciális ügyintézését?
 

Ha nem szeretnéd az ingyenes háztól-házig szerviz szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor a kiszállítás után vidd el a hozzád legközelebb eső csepel kerékpár szerviz egyikébe.

Ilyenkor díjfizetés ellenében a kerékpárt 100%-osan beüzemelik és onnantól kezdve a garanciális javításra is már oda viheted vissza, hisz a helyi beüzemeléssel érvényessé válik az Országos jótállásod. Itt kérheted a személyre szabott beállítást is (ülés/kormány,stb...).