A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.

Gepida kerékpár a KerékpárGuru legjobb ajánlatával

A Gepida egy magyar márka, ahol magyar tervezők és fejlesztők kezei közül kerülnek ki a minőségi kerékpárok. A magas minőségű kétkerekűk megvásárlásával a magyar gazdaság fejlődéséhez járulhatsz hozzá. Az alkotók ügyeltek arra, hogy a bicajok ár-érték arányban felvegyék a versenyt a többi márkával, így korszerű technológiát alkalmazva, folyamatosan fejlesztik a letisztult kétkerekűeket. Nézz körbe a széles palettánkon és válogass kedvedre!

Rendezés:

A Gepida kerékpárok 

Magyarként nyugodtan büszkék lehetünk arra, hogy a Gepida egy sikeres magyar márka, amely magyar tervezőket és fejlesztőket foglalkoztatnak. Ennek köszönhetően olyan biciklik kerülnek ki a gyárból, amelyek magas minőséget képviselnek. A megvásárlásukkal a magyar gazdaság fejlődéséhez járulhatunk hozzá. Az alkotók ügyeltek arra, hogy minden esetben ár-érték arányban megfelelő eszközöket dobjanak a piacra. A korszerű technológiának és a folyamatos termékfejlesztésnek köszönhetően mindezt könnyedén megvalósították. A letisztult bicajok bárkinek megfelelőek lehetnek, hiszen a legtöbb terepre tökéletes megoldásnak bizonyulhatnak. 

A Gepida közel 30 éves múlttal rendelkezik. A kezdetekben még Olaszországból importálták a kerékpárokat, majd egy évvel később már egy jóval nagyobb helyen folytatták az összeszerelést. 1996-ban vált egyéni vállalkozásból Kft.-vé, sikere pedig azóta is töretlen. A gyors fejlődés és növekedés miatt pedig manapság már a nagyobb áruházakban is találkozhatsz velük. Webáruházunkból azonban sokkal gyorsabban és könnyebben szerezheted be az új kedvenc társadat. Nézz körbe és válogass kedvedre!