A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.

Gepida kerékpár a KerékpárGuru legjobb ajánlatával

A Gepida egy magyar márka, ahol magyar tervezők és fejlesztők kezei közül kerülnek ki a minőségi kerékpárok. A magas minőségű kétkerekük megvásárlásával a magyar gazdaság fejlődéséhez járulhatsz hozzá. Az alkotók ügyeltek arra, hogy a bicajok ár-érték arányban felvegyék a versenyt a többi márkával, így korszerű technológiát alkalmazva, folyamatosan fejlesztik a letisztult kétkerekűeket. Nézz körbe a széles palettánkon és válogass kedvedre!

Az Örök garancia program keretében a Gepida vállalja, hogy a későbbiekben esetlegesen előforduló vázprobléma jelentkezésekor, a lehető legrövidebb határidőn belül megjavítja vagy kicseréli a hibás vagy sérült vázat, közvetlenül vagy a forgalmazón keresztül.

A magas minőség, professzionális gyártási technológia és a Gepida mérnökeinek szaktudása együttesen biztosítják, hogy örök garanciát vállaljunk kerékpár vázainkra. Éppen ezért a vázak tervezésekor kiemelt figyelmet fordítunk a hosszú távú felhasználhatóságra, illetve a könnyű kezelhetőségre.

Ne felejtsd, hogy a garancia érvényesítéséhez feltétlenül szükséges regisztrálnod  a következő linkre kattintva „Kerékpár regisztráció” . Ezt követően új Gepida kerékpár tulajdonosként kerékpárod regisztrációját követően azonnal életbe lép az örök vázgarancia.

Fontos számunkra, hogy Gepida kerékpár tulajdonosként hosszú éveken keresztül, problémamentes és teljes mértékig megbízható bringával élvezhesd a kerékpározás által nyújtott nagyszerű érzést.

A Gepida kerékpárok 

Magyarként nyugodtan büszkék lehetünk arra, hogy a Gepida egy sikeres magyar márka, amely magyar tervezőket és fejlesztőket foglalkoztatnak. Ennek köszönhetően olyan biciklik kerülnek ki a gyárból, amelyek magas minőséget képviselnek. A megvásárlásukkal a magyar gazdaság fejlődéséhez járulhatunk hozzá. Az alkotók ügyeltek arra, hogy minden esetben ár-érték arányban megfelelő eszközöket dobjanak a piacra. A korszerű technológiának és a folyamatos termékfejlesztésnek köszönhetően mindezt könnyedén megvalósították. A letisztult bicajok bárkinek megfelelőek lehetnek, hiszen a legtöbb terepre tökéletes megoldásnak bizonyulhatnak. 

A Gepida közel 30 éves múlttal rendelkezik. A kezdetekben még Olaszországból importálták a kerékpárokat, majd egy évvel később már egy jóval nagyobb helyen folytatták az összeszerelést. 1996-ban vált egyéni vállalkozásból Kft.-vé, sikere pedig azóta is töretlen. A gyors fejlődés és növekedés miatt pedig manapság már a nagyobb áruházakban is találkozhatsz velük. Webáruházunkból azonban sokkal gyorsabban és könnyebben szerezheted be az új kedvenc társadat. Nézz körbe és válogass kedvedre!