A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.
Menü

Merida kerékpár a KerékpárGuru legjobb ajánlatával

Tudtad?

 

Minden kerékpárt:

 

 Ingyen beállítva küldünk 

 Ingyen házhoz szállítjuk

 Garancia háztól házig szervíz 

 32 videó a kerékpár legfőbb tudnivalóiról

 

Ez ha még mindez nem lenne elég, minden kerékpárra LEGJOBB AJÁNLAT GARANCIA van 15.000ft biztosítékkal!!! 

Merida Crossway Merida Crossway
Sportos, használható könnyű terepre, hosszabb utakra, erdei ösvényekre, de aszfaltra és városban is alkalmas egyaránt. Sárvédő, csomagtartó mentes, de szerelhető rá. Elöl teleszkópos, ami csillapítja az egyenletlen utat. Az ülés pozíció kicsivel sportosabb, mint egy városi típus.
Merida Országúti Merida Országúti
Legkönnyebb súly, legráfekvősebb kormánypozíció, extra vékony külső gumi, leggyorsabb sebesség, legkisebb légellenállás jellemzi őket. Kizárólag a jó minőségű aszfalt utat szeretik. Verseny kerékpárnak is nevezik. Sárvédő, csomagtartó mentes. Több típusa is van. További info és választék: kattints a képre!
Merida Speeder Merida Speeder
Kizárólag aszfaltra, városba vagy hosszabb útra való a váz felépítés és a vékony külső gumi végett. Egyenes kormánya kényelmesebb mint az országúti/verseny kerékpáré, de hasonló gyorsaságú. Sárvédő, csomagtartó mentes. Könnyű, így inkább a teljesítmény a cél. További info és választék: kattints a képre!
Merida Cyclocross Merida Cyclocross
Kialakítása és koskormánya, látszólag az országút/verseny kerékpárra hasonlít, de hozzá képes pl. a külső gumi jóval szélesebb és a mintázata nem sima. Speciális felhasználásra, főleg a téli szezonban rendezett versenyekre való, ahol a pályát főleg nagyon sáros, vizes, puha szerkezetű talaj jellemzi. További info és választék: kattints a képre!
Merida Gyerek Bicikli Merida Gyerek Bicikli
Minőségi gyerek biciklik a Meridátóltől, 3 évestől a 14 évesig. Mit kell tudni a gyerek biciklikről? Milyen korosztálynak melyik méret való? Készítettem egy videót, ami ezekre ad választ. Kattints a képre és nézd meg a videót és a választékot!
Rendezés:
Nézet:

A MERIDA kerékpár a technológia csúcsát képviseli.

Minden egyes kerékpár büszkén viseli a mérnökök keze nyomát.

Ez az áttekintés a főbb jellemző részletekről és a mögöttes technológiákról tájékoztat. 

 

Technikai áttekintés

 
F-mont technológia
 
Akkor kell biciklizni, amikor jól esik" - tartja egy ősi tibeti mondás, és milyen igazuk van! A Merida F-Mounttal ellátott kerékpárjain pedig akár esik akár nem, mindenképpen védve vagy a felverődésektől, hiszen ezekre a modellekre gyorsan és egyszerűen szerelhetsz fel sárvédőt - ha esetleg olyan típust választottál, amin a sárvédő nem az alapfelszereltség része.
 
Internal Cable Routing
 
Nemcsak dizájnelem, hanem mind aerodinamikai, mind vázépítési szempontból fontos. Nem különálló, hanem a vázba épített nyeregcsőbilincs kialakítás.
 
X-Taper Headtube
 
Ha élőben meglátod ezt a lenyűgöző megoldást tátva marad a szád. De nem csak a látványtól, hanem a megnövekedett stabilitástól. A fejcső alsó átmérőjét megnövelték a mérnökök, ami által e fejcső, és a villanyak jóval erősebb lett. Nem elhanyagolandó az a tény sem, hogy elősegítette a precízebb kormányozhatóságot. Azért nem mindegy, hogy egy technikásabb szakasznál, mennyire könnyű manőverezni. Bár az eléd ugró gyalogosok ellen is jó megoldás lesz.
 
Carbon Villa
 
Karbon kompozit első villa, némely modellnél 100%-ban karbonból készült első villa a vázszettben. Ha ezzel a jelzéssel ellátott kerékpárt választasz, akkor Karbon első villával lesz szerelve. Még arra is számíthatsz, hogy egyes típusnál 100% karbonból lesz elkészítve.
 
S-Flex
 
Ez egy levédett design. A karbonvázak ideális rezgéselnyelő tulajdonságát a 30.9 illetve a 27.2 mm-es nyeregszárakkal fokozzák.
 
DI2 Ready
 
A kerékpár (váz) elő van készítve az elektromos váltórendszer fogadására és anak szakszerű beszerelése.
 
Smart Entry
 
Segít a kábeleket, bowdeneket megszorítan, hogy megelőzzük a rázkódásból adódó zajokat. Mindegyik betét felcserélhető oly módon, hogy a DI2 kábelezését, hidraulikus fékvezetéket, fék- vagy váltó bowdenházat fogadjon.
 
Down Tube Exit
 
Könnyű hozzáférhetőséget és szervízelési lehetőséget biztosít a vázcsövön belül elveszett kábeleknek.