A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.
Termékek Menü

Trekking kerékpár a KerékpárGuru legjobb ajánlatával

 

Női trekking kerékpár Női trekking kerékpár
Az váz kialakításánál kimondottan a Hölgyeknek kedveznek, hogy kényelmes legyen. A váz felső csövét alacsonyabbra készítik, hogy az átlépési magasság lentebb legyen a Férfi vázhoz képest, ez által nem kell túl magasra emelni a lábunkat, mikor fel akarunk szállni. További választékért kattints a képre!
Férfi trekking kerékpár Férfi trekking kerékpár
A váz kialakításánál kimondottan az Uraknak kedveznek. Az egész vázat úgy tervezik, hogy a Férfiaknak legyen kényelmes. További választékért kattints a képre!
Rendezés:
Nézet:

Közkedvelt városban, hétköznapra, de ezek a típusok már alkalmasak hosszú távú kirándulásra, túrára, Balaton körbetekerésre, vagyis főleg aszfaltra, esetenként döngölt földútra/erdei útra. Nagyméretű 28-as kereke van, nem széles külső gumival, hogy lehessen vele könnyen, gyorsan haladni. Minimum 18 sebességes a nagy távok, emelkedők leküzdése végett. Kényelmes ülés és váz kialakítás, sárvédő, csomagtartó, KRESZ tartozék jellemzi. Emelt kormánya van, hogy ne kelljen előrehajolni.

Trekking kerékpár, de ezen belül melyiket?

Heti pár kilométerre kb. 50.000 – 70.000Ft. | Naponta 5-10 kilométerre kb. 70.000 – 100.000Ft. | Hosszabb távokra, Balaton körbetekerésre is 100.000Ft felett.