A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.

Trekking kerékpár a KerékpárGuru legjobb ajánlatával

Tudtad?

 

Minden kerékpárt:

 

 Ingyen beállítva küldünk 

 Garancia háztól házig szervíz 

 32 videó a kerékpár legfőbb tudnivalóiról

 

 

Rendezés:

Trekking kerékpárok

A trekking kerékpárok kedveltek a városokban, a hétköznapokon, de ezek már alkalmasak egy hosszabb kirándulásra is. Az ebben a kategóriában helyet kapott változatok túrára, balatoni tekerésekre, de főleg aszfaltra kiválóak, néhány esetben egy kisebb földesutat is ki lehet velük bírni. A kerekek nagyméretűek, a külső gumi azonban nem túl széles, hogy kellő mértékben lehessen vele haladni. A minimum 28 sebességes kivitelek nagy távok és emelkedők leküzdésére is alkalmas, amit kényelmes üléssel és vázzal egészítettek ki. Jár hozzájuk sárvédő, csomagtartó és minden szükséges KRESZ tartozék. Az emelt kormány pedig gondoskodik arról, hogy ne kelljen rajta előrehajolni, tehát hosszú távon is kényelmesen lehessen vele haladni.

Hogyan vásárolhatsz a kerékpár webáruházból?

Bár kivétel nélkül az összes gyártó beállítás nélkül küldi ki a kerékpárt a különböző boltok számára, azonban mindezt mi teljesen ingyen tesszük meg. Emellett pedig a garancia füzetet hivatalosan az első beüzemeléssel ellátott aláírással küldjük ki a biciklivel együtt a vásárló számára. Amennyiben házhoz szállításra van szükség, a futár cég országosan vállal sérülésmentes csomagátadást. Természetesen Nyíregyházán személyes átvételre is lehetőség van, ebben az esetben ugyanúgy beállításra kerül minden szükséges részlet.