A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.

Férfi Trekking kerékpár a KerékpárGuru legjobb ajánlatával

Tudtad?

 

Minden kerékpárt:

 

 Ingyen beállítva küldünk 

 Garancia háztól házig szervíz 

 32 videó a kerékpár legfőbb tudnivalóiról

 

 

Rendezés:

A férfi trekking kerékpárról röviden 

Városba, illetve a hétköznapokra keresel minőségi biciklit? A legtöbb típus nem alkalmas arra, hogy hosszú távon kiránduljunk velük, arra meg pláne nem, hogy körbetekerjük velük a Balatont. Ebben az esetben egy aszfaltra, esetleg földútra tervezett változatra van szükség, amelynek a kereke 28-as méretű, a gumi pedig nem túl széles, hiszen csak így lehet vele gyorsan és könnyen haladni. A kényelmes váz mellé egy komfortos ülés is tartozik, amit sárvédővel és csomagtartóval egészítettek ki. Ahhoz pedig, hogy ne kelljen előrehajolni, egy emelt kormány segít hozzá bennünket. 

A férfi trekking kerékpárok kínálata 

 Amennyiben csak heti pár kilométert mennénk vele, elegendő egy olcsóbb kategóriás modell. Ellenkező esetben azonban szükség lehet egy minőségibb típusra, amely akár a 100.000 Forintot is meghaladhatja. Azonban érdemes tudni, hogy a minőségi férfi trekking kerékpár sokáig hű társ lehet, nem kell azt 1-2 évente cserélgetni. Legyen szó Csepel, Neuzer, esetleg Gepida gyártmányról egyaránt, webáruházunkban szinte mindegyikből találhatsz magadnak megfelelő darabot. Többféle méret és sebességváltozat áll a rendelkezésedre, ami nagyban megkönnyítheti a választást. 

Vásárlás a kerékpár webshopból

Bár kivétel nélkül az összes gyártó beállítás nélkül küldi ki a kerékpárt a különböző boltok számára, azonban mindezt mi teljesen ingyen tesszük meg. Emellett pedig a garancia füzetet hivatalosan az első beüzemeléssel ellátott aláírással küldjük ki a biciklivel együtt a vásárló számára. Amennyiben házhoz szállításra van szükség, a futár cég országosan vállal sérülésmentes csomagátadást. Természetesen Nyíregyházán személyes átvételre is lehetőség van, ebben az esetben ugyanúgy beállításra kerül minden szükséges részlet.