A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.

Női kerékpár a KerékpárGuru legjobb ajánlatával

Tudtad?

 

Minden kerékpárt:

 

 Ingyen beállítva küldünk 

 Garancia háztól házig szervíz 

 32 videó a kerékpár legfőbb tudnivalóiról

 

 

Rendezés:

Neuzer Ravenna 30 Női Fehér/Lila 19

132.900 Ft 119.900 Ft
10%
Készleten van :)

Női kerékpárok 

Manapság nem nagyon van olyan kerékpárgyártó, aki ne foglalkoznak kifejezetten a női kerékpárokkal. Legyen szó kisebb vagy nagyobb, városi, trekking, esetleg crossmotort kivitelekről, mi mindegyikből bőven tartunk a palettánkon, így garantáltan találsz magadnak tökéletes bicajt. Fontos tudni azonban, hogy ezek a változatok eltérnek a férfiak járgányaitól. A legfeltűnőbb különbség a vázkialakítás, hiszen ez sokkal alacsonyabban helyezkedik el a hölgyek esetében. Ez abból adódik, hogy a nők testi adottságai másabbak, mint a férfi társaké. Azonban nincsen egyetértés abban, hogy mitől is lesz egy bicikli női, általánosságban azonban az alábbi tulajdonságokkal vannak felruházva:

  • kisebb vázméret
  • kényelmesebb ülés
  • keskenyebb kormány

Nálunk garantáltan találhatsz divatos és hozzád passzoló női modellt, amellyel bátran eltekerhetsz munkába, tehetsz egy kisebb vagy nagyobb erdei túrát. Nézz körbe még ma és válassz egy minőségi darabot!

Vásárlás a kerékpár webáruházból

Bár kivétel nélkül az összes gyártó beállítás nélkül küldi ki a kerékpárt a különböző boltok számára, azonban mindezt mi teljesen ingyen tesszük meg. Emellett pedig a garancia füzetet hivatalosan az első beüzemeléssel ellátott aláírással küldjük ki a biciklivel együtt a vásárló számára. Amennyiben házhoz szállításra van szükség, a futár cég országosan vállal sérülésmentes csomagátadást. Természetesen Nyíregyházán személyes átvételre is lehetőség van, ebben az esetben ugyanúgy beállításra kerül minden szükséges részlet.