A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.

Basil Csengő Noir Bell

4.890 Ft
Elérhetőség: Készleten van :)
Szállítási díj: 1.390 Ft
Szerezhető hűségpontok: 149
Cikkszám: PC_TBA 50462
Basil csengő Noir Bell
Foxpost csomagautomatába: 1390Ft
GLS csomagautomatába, csomagpontra: 1490Ft
MPL csomagautomatába, csomagpontra, postán maradóra vagy házhoz szállítással: 1590Ft - 1990Ft

Leírás

A Basil csengő Noir Bell egy fekete színű, letisztult és divatos megjelenésű kerékpárcsengő. Ez a csengő nem csak praktikus, hanem stílusos kiegészítője is lehet biciklinednek. A Basil csengőivel könnyedén feldobhatod a kerékpárodat, és garantáltan meghallják, amikor rácsengetsz vele. A Noir Bell csengő hangja elég erős ahhoz, hogy még a legforgalmasabb belvárosi utcákon is meghallják. Így biztos lehetsz benne, hogy mindenki figyelmet fordít rád, és biztonságosan közlekedhetsz a városban. A csengő mérete 60 mm, ami azt jelenti, hogy könnyedén felszerelhető a biciklidre, anélkül, hogy túl nagy helyet foglalna el. A bimm-bamm hangzás pedig hagyományos és kellemes csengést biztosít, ami a kerékpározás hangulatát emeli ki. A Basil csengő Noir Bell kifejezetten nőknek tervezett, így tökéletes választás lehet a hölgyeknek, akik szeretnék egyedivé tenni biciklijüket. A fekete szín elegáns és időtálló, ami tökéletesen passzol majd a kerékpárod többi részéhez. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy egy Basil csengővel feldobd a biciklidet és a kerékpározás élményét. Válaszd ki azt a színt és formát, amely a leginkább illik hozzád és a kerékpárodhoz, és garantáltan nem fogod megbánni a döntést.

Ezeket kapod a KerékpárGuru-tól ajándékba:

INGYENES PRIVÁT VIDEÓK A VÁSÁRLÁSHOZ

Most ajándékba kapod bármilyen termékhez értékhatár nélkül, azokat a VIP privát videókat, melyeket csak a kerékpár vásárláshoz adtunk eddig. Tanulj tőlem, spórolj pénzt, csináld magad! Szerviz tippek, karbantartás, kerékpár beállítás és még sok hasznos videó. 

INGYENES AZONNALI TUDÁS 

Használd még ma vásárlás nélkül a rengeteg kincset érő tudást a Kerékpárguru YouTube és TikTok csatornámon. Legyen neked is nyereséged: “Videóból be tudtam állítani precízen a váltót… Sehol a világon nem mondják el ennyire részletesen a biciklivel kapcsolatos dolgokat… Minden videó aranyat ér, eddig süsü voltam hozzá most profinak érzem magam.”

INGYENES SZAKTANÁCSADÁS

Elakadsz a választásban vagy nem tudod beszerelni? A KerékpárGuru csapata örömmel segít! Hívj minket ingyenesen Kerékpárguru Messengeren vagy Viberen: 06703633742

AKIBEN BÍZHATSZ

  • Közönség által többszörös Ország boltja I. helyezett vagyunk.
  • Varga József ÖCSI a KerékpárGuru alapítója országosan elismert szaktekintély és 1995 óta személyes célja, hogy kerékpáros szakértői tudásával segítsen téged.
  • Több mint 400 db 4.9 csillagos nyilvános KerékpárGuru Google valós vélemény. Nézz utánunk:

    “Nem voltak problémák, minden úgy történt, ahogy azt írták! Mindenkinek ajánlom őket meleg szívből, mert akik náluk vásárolnak, azok csak is elégedettek lehetnek! Kívánok sok boldog vásárlót, mint amilyen én vagyok."  Tamás  “Azt kaptam, ahogy megrendeltem. Megbízhatóan ajánlom a céget.” László  “Gyors, megbízható szolgáltatás. Nagyon elégedett vagyok.” Anita 

Paraméterek

Márka Basil