A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.

Blog

Varga József Öcsi
Merida Crossway 300 minden, amit tudni kell róla

Sokoldalú jellegének köszönhetően, különböző típusú felhasználóknak és különféle kerékpározási célokra ajánlott.

Varga József Öcsi
A Merida mérettáblázat használatának fontossága
A kerékpározás nemcsak egy egészséges életmód fontos része, hanem kiváló lehetőség is az aktív kikapcsolódásra és a kalandok felfedezésére. Azonban sokan nem veszik figyelembe a megfelelő kerékpár méret kiválasztásának fontosságát, ami hosszú távon kényelmetlenségeket és akár sérüléseket is okozhat. Itt jön képbe a Merida mérettáblázat, ami segít a megfelelő méretű kerékpár kiválasztásában, és ezáltal garantálja a kényelmet és a biztonságot az utazás során.
Varga József Öcsi
Merida Crossway 100 - minden amit tudni kell róla

Egy sokoldalú kerékpár, amely különböző típusú felhasználók számára kínál megoldást. A következőkben kifejtem, hogy milyen célokra és kiknek ajánlott:

Varga József Öcsi
SCHWALBE gumiabroncs útmutató

A Schwalbe gumiabroncsok tele vannak technológiával. A defektvédelemmel, a tapadó gumi keverékekkel és a különböző felületekre tervezett futófelületi mintázatokkal. A Schwalbe közúti és MTB abroncsai a legjobb teljesítményt nyújtják.

Varga József Öcsi
Városi kerékpár vagy országúti kerékpár?

Teljesen elvesztél a bicikli választás rejtelmeiben? Nem bírsz kiigazodni azon, hogy a többféle fajta járgányból melyik lenne számodra a megfelelő? Ebben a cikkben összeszedtük számodra a városi kerékpár és az országúti bicikli legfőbb tulajdonságait. Eláruljuk, hogy melyiket és mikor érdemes használnod. 

Varga József Öcsi
Mountain bike vagy trekking kerékpár?

A legtöbb ember, amikor kerékpár vásárlásra adja a fejét, akkor nehezen dönti el, hogy melyik bringa lehet a legjobb megoldás. A rengeteg féle és fajta bicaj közül ugyanis nehéz eldönteni, hogy mi a praktikusabb egy mountain bike vagy egy trekking kerékpár. Ebben a cikkben tanácsokkal látunk el, hogy merre indulj, így választ kaphatsz a kérdésedre, hogy melyiket szerezd be szabadidős használatra. 

Varga József Öcsi
Trekking kerékpár jellemzői

Aki kicsit is otthonosan mozog a biciklis világban, azok valószínűleg tisztában vannak azzal, hogy mik azok a trekking kerékpárok. Akik viszont nem annyira ismerik ezeket a járgányokat, azoknak most eláruljuk, hogy mik a legfőbb jellemzői a trekking bringáknak. Ebben a cikkben tehát tisztázzuk a típus körül felmerülő kérdéseket. 

 

Trekking kerékpár vagy városi kerékpár? Mi a különbség?

Sokan a mai napig nincsenek tisztában azzal, hogy mire való egy városi és egy trekking kerékpár. Előbbi nevéből adódóan főként aszfaltra alkalmas, utóbbi viszont inkább a hobbi kirándulók számára lehet kényelmes megoldás. Mind a kettő másra alkalmas, így ebben a cikkben tisztázzuk, hogy mi a különbség a kettő között.

Trekking kerékpár jelentése

A legtöbbekben az van meg, hogy a mountain bike minden terepre és felhasználásra tökéletes megoldás. Hiába az elavult felfogásmód, hiszen nyugodtan szóba jöhetnének egyéb változatok, mint például a trekking kerékpár, amely szintén számos helyszínen jöhet jól. Lássuk, hogy milyenek ezek és mikor érdemes ezek között a modellek között nézelődni!

Elektromos Kerékpár Pályázat 2022-ben!

Modern, környezetkímélő, kényelmes, gyors, trendi... Annyi pozitív jellemzője van az elektromos bicikliknek, hogy le se lehet írni. A nagyszerű hír az, hogy elektromos kerékpár pályázatot 2022-ben igénybe tudod venni nálunk gyorsan, kényelmesen. Minden magánszemély pályázhat pl. kismamák, nyugdíjasok és egyetemisták is, mivel nem kell rendelkezned munkáltatói igazolással.

Most erről a pályázatról minden információt leírunk.

Áruház vs. kerékpárszaküzlet

Most azt fogjuk górcső alá venni, hogy miért olcsóbb áruházban kerékpárt vásárolni, mint szaküzletben. Illetve azt, hogy valóban olcsóbb-e?

Hogyan válasszunk gyerek kerékpárt?

Az egyik legfontosabb tényező, ha be szeretnél szerezni a gyerkőcnek egy bringát a megfelelő méret kiválasztása.