A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.

Így kapod meg

Miként érkezik meg hozzád a kerékpár?

A szállítás miatt csak 99%-os (nálunk a kerék, kormány is benne van) beállítással tudjuk küldeni, ezért Rajtad múlik, hogy az utolsó simításokat úgy végezd el, hogy biztonságosan működjön. Kapsz a kerékpár mellé több online videó-t is melyen bemutatom, hogy hogyan végezd el ezt a pár műveletet. Ezek nem igényelnek szakértelmet, sem speciális kerékpáros célszerszámot. A pár csavar meghúzása gyorsan kész, de ha szükséged van telefonos segítségre, akkor azonnal megoldjuk. Ez működik, hisz könnyű!

24 órán belül feldolgozzuk a megrendelést.


Hogyan fogod átvenni a kerékpárt?

MPL futárszolgálat viszi el a megrendelésnél megadott címre.

Átveheted személyesen is az Örökös Kerékvár Üzletházban, Nyíregyházán, a Szalag út 33. alatt. Egy előre egyeztetett időpontban.


MPL futárszolgálat:

A futárszolgálat kiszállítás előtt az általad megadott telefonszámon felhív egyeztetés célból. 1x kísérli meg a kézbesítést, ha első alkalommal nem sikerül, akkor hagy a helyszínen egy cédulát, hogy melyik postára szállították be a csomagot.

Amennyiben hétvégén (szombat, vasárnap) rendelsz vagy pénteken, akkor a szállítási idő tolódik ennyivel, mivel az MPL futárcég csak hétköznap kézbesít csomagokat.

Amennyiben utánvételt jelöltél be fizetésként, úgy a futárszolgálatos kollégánál csak készpénzben lehet fizetni. Bankkártyát elfogadni csak ezeken a településeken tudnak: 

https://www.posta.hu/static/internet/download/PASZF_KI17_Telepuleslista_Bankkartyat_elfogado_csgkezbesitok.pdf

Ez a futárcég lehetőséget ad arra, hogy végig kövesd a csomagot, addig amíg meg nem érkezett hozzád. A csomagszám alapján tudsz utánanézni, hogy hol jár. 

Csomag után-követés interneten: https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal. 

A kategória menüben kezd a kerékpár, alkatrész vagy kiegészítő kiválasztást, vagy írd be a keresőbe a termék nevét fent, jobb oldalt!