A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.
Termékek Menü

Így kapod meg

Miként érkezik meg hozzád a kerékpár?

Minden futár cég bedobozolva vállalja a szállítást. Ha nem lenne bedobozolva, akkor nagy valószínűséggel 10-ből 8-szor sérülten kapnád meg. Ez egy bevált módszer.

A gyártók kb. egy 180 cm hosszú és 80 cm magas papir dobozban szállítják a forgalmazókhoz a kerékpárt. Mivel ez keskeny doboz, ahhoz hogy elférjen, a beüzemelés után visszateszem a dobozba, de kiveszem a kormányt, kereket, pedált és mellé csomagolom, hogy elférjen. Illetve nem tesszük rá a kerékpárra ha tartozéka a csengőt, első és hátsó prizmákat, lámpákat, hogy azt védjük az esetleges sérüléstől.

Ezeket számodra gyerekjáték vissza tenni és nem igényel szakértelemet, sem speciális kerékpáros célszerszámot. Valamint az általunk készített Dvd is ebben ad neked segítséget. A pár csavar meghúzása gyorsan kész, de ha szükséged van telefonos segítségre, akkor azonnal megoldjuk. Ez működik, hisz könnyű!


24 órán belül feldolgozzuk a megrendelést, a szállítási idő pedig 3-7 munkanap.


Hogyan fogod átvenni a kerékpárt?

GLS futárszolgálat viszi el a megrendelésnél megadott címre.

Átveheted személyesen is az Örökös Kerékvár Üzletházban, Nyíregyházán, a Szalag út 33. alatt.


GLS-t futárszolgálat:

A futárszolgálat 2x kísérli meg a kézbesítést, ha első alkalommal nem sikerül, akkor egy újabb időpontot beszélhetsz meg vele telefonon.

Amennyiben hétvégén (szombat, vasárnap) rendelsz vagy pénteken, akkor a szállítási idő tolódik ennyivel, mivel a GLS futárcég csak hétköznap kézbesít csomagokat.

Amennyiben utánvételt jelöltél be fizetésként, úgy a futárszolgálatos kollégánál csak készpénzben lehet fizetni. Bankkártyát elfogadni nem tud!

Ez a futárcég lehetőséget ad arra, hogy végigkövesd a csomagot, addig amíg meg nem érkezett hozzád. A csomagszám alapján tudsz utánanézni, hogy hol jár. Vevőszolgálat a címzettek részére: +36 (1) 802 02 65 hétfőtől - péntekig 7:00 - 20:00.

Csomag után-követés interneten: www.gls-hungary.com. A GLS csomag címkéjén látható csomagszám első 11 karakterét írd be a keresőbe, és a "Keresés" gomb megnyomása után már látod is a csomag történetét. A GLS honlapon regisztrált felhasználók az átvételi igazolást (POD) is megtekinthetik, illetve ha igény van rá, a címzett által aláírt igazolást is kinyomtathatják.

Fent, bal oldalt a menüben lévő kategóriákban kezd a kerékpár, alkatrész vagy kiegészítő kiválasztást, vagy írd be a kersőbe a termék nevét fent, jobb oldalt!

A kiválasztás és rendelés pontos lépéseit itt találod>>