A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.

Cyclocross kerékpár a KerékpárGuru legjobb ajánlatával

Tudtad?

 

Minden kerékpárt:

 

 Ingyen beállítva küldünk 

 Garancia háztól házig szervíz 

 32 videó a kerékpár legfőbb tudnivalóiról

 

 

Cyclocross kerékpár kínálata

A cyclocross kerékpárok kialakítása és koskormánya, látszólag az országút/verseny kerékpárra hasonlít, de hozzá képes pl. a külső gumi jóval szélesebb és a mintázata nem sima. Speciális felhasználásra, főleg a téli szezonban rendezett versenyekre való, ahol a pályát főleg nagyon sáros, vizes, puha szerkezetű talaj jellemzi. Ott van például a Merida 2021-es modell, aminek váza és villája egyaránt Mission CX, így egy igen időtálló változatnak számít. A fékkar és az egész rendszer a megbízható Shimano márka érdeme, míg a láncot a KMC szolgáltatta a biciklihez. Érdemes tehát alaposan szétnézni a széles kínálatunkban és beszerezni egy cyclocross kerékpárt, amely bármilyen terepen meggyőző lehet.

Rendelés a bicikli webáruházból

Bár kivétel nélkül az összes márka beállítás nélkül küldi ki a kétkerekűt a különböző üzletek számára, azonban mindezt mi teljesen ingyen tesszük meg. Emellett pedig a garancia füzetet hivatalosan az első beüzemeléssel ellátott aláírással küldjük ki a biciklivel együtt a vásárló számára. Amennyiben házhoz szállításra van szükség, a futár cég országosan vállal sérülésmentes csomagátadást. Természetesen Nyíregyházán személyes átvételre is lehetőség van, ebben az esetben ugyanúgy beállításra kerül minden szükséges részlet.