A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.

Férfi Országúti kerékpár a KerékpárGuru legjobb ajánlatával

Az országúti kerékpárokat más néven verseny bicikliknek is nevezik, hiszen ezekkel sokkal könnyebben és gyorsabban lehet tekerni. A könnyebb súly lehetővé teszi az eszköz könnyű szállítását, az extra vékony gumira azonban érdemes figyelni, főleg az egyenetlen területeken. Nálunk kizárólag megbízható és minőségi kerékpárokat szerezhetsz be, így érdemes alaposan körbenézni a széles palettánkon!

Rendezés:

A verseny kerékpárokról röviden

Legkönnyebb súly, legráfekvősebb kormánypozíció, extra vékony külső gumi, leggyorsabb sebesség, legkisebb légellenállás jellemzi őket. Kizárólag a jó minőségű aszfalt utat szeretik, éppen ezért verseny kerékpárnak is nevezik. Sárvédő és csomagtartó mentesesek, így egy nagyobb tekerésre nem árt magunkkal vinni egy hátizsákot vagy egyéb kiegészítőt, hogy ne legyen gond az esetleges kerékcserénél se. 

A férfi országúti kerékpárok kínálata

Az online üzletünkben kapható bicajok esetében a Csepel márka termékeiből lehet válogatni, azonban különféle méretben és típusban tartunk a választékunkban a férfi országúti kerékpárok esetében. Mindegyik típus minőségi anyagokból készült, így a tartóssággal garantáltan nem lesz probléma. Igény esetében azonban szívesen segítünk a megfelelő méret kiválasztásánál.

Vásárlás a kerékpár webáruházból

Bár kivétel nélkül az összes gyártó beállítás nélkül küldi ki a biciklit a különböző forgalmazó helyek számára, azonban mindezt mi teljesen ingyen és bérmentve tesszük meg. Emellett pedig a garancia füzetet hivatalosan az első beüzemeléssel ellátott aláírással küldjük ki a kerékpárral együtt a vásárló számára. Amennyiben házhoz szállításra van szükség, a futár cég országosan vállal sérülésmentes csomagátadást. Természetesen Nyíregyházán személyes átvételre is lehetőség van, ebben az esetben ugyanúgy beállításra kerül minden szükséges részlet.