A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.

Női Elektromos Kerékpár a KerékpárGuru legjobb ajánlatával

A női elektromos biciklik elektromos rásegítéssel működő kerékpárok, városi, hegyi és túra kivitelben. Többé nem akadály egy komolyabb emelkedő, vagy hosszabb táv még annak sem, aki nem rendelkezik állóképességgel. Új távlatot nyit idősebb, nem mozgó korosztálynak is, hisz nem kell különösebb erőt kifejteni. Érdemes tehát körbenézni a széles palettánkon még ma!

Rendezés:

Női elektromos kerékpárok kínálata

A női elektromos biciklik elektromos rásegítéssel működő kerékpárok, városi, hegyi és túra kivitelben. Többé nem akadály egy komolyabb emelkedő, vagy hosszabb táv még annak sem, aki nem rendelkezik állóképességgel. Új távlatot nyit idősebb, nem mozgó korosztálynak is, hisz nem kell különösebb erőt kifejteni. A széles palettánkon megtalálható például a Neuzer Hollandia Delux kivitel, amely egy nagy teherbírású, Logan/Promax fékkel ellátott, időtálló darab. Ugyanúgy Shimano váltókkal látták el ezt is, mint a hagyományos női kerékpárokat, így a biztonság garantált az elektromos verziók esetén is. Az extrák között szerepel az elemes világítás, a sárvédő, a csomagtartó, a vázzár, illetve a gumipók egyaránt. A kijelzője LCD, így a minőségre és az innovatív technológiára nem lehet panasz. Érdemes tehát alaposan szétnézni a széles palettánkon is választani egyet a női elektromos biciklik közül még ma!

Megrendelés a kerékpár webáruházból

Szinte az összes márka beállítás nélkül küldi ki a kerékpárt az üzletekbe, azonban mindezt mi teljesen ingyen tesszük meg. Emellett pedig a garancia füzetet hivatalosan az első beüzemeléssel ellátott aláírással küldjük ki a biciklivel együtt a vásárló számára. Amennyiben házhoz szállításra van szükség, a futár cég országosan vállal sérülésmentes csomagátadást. Természetesen Nyíregyházán személyes átvételre is lehetőség van, ebben az esetben ugyanúgy beállításra kerül minden szükséges részlet.