A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.
Termékek Menü

Vásárlás/Szállítás

Így kapod meg a kerékpárt

Fizetési módok

Szállítási mód

Szállítási díj

Csomag utánkövetés

Személyes átvétel

 

Tőlünk így kapod meg a kerékpárt:

 

Kivétel nélkül minden kerékpárgyártó beüzemelés nélkül adja át a kerékpárt a kiskereskedelmi üzleteknek, vagyis nincsenek beállítva a váltók, fékek, stb.. Ennek művelete az üzletre/webshopra marad. Ha szervíz hiányában nem tudják a beállítást elvégezni, akkor a vásárlóknak kell elvinni egy szakszervízbe melynek díja elérheti a 6000 Ft-ot is. A garancia érvényesítéshez is elengedhetetlen.

Mi ezt a beállítást elvégezzük INGYENESEN a saját 1995 óta fennáló szakszervízünkkel. A garancia füzetet így hivatalosan első beüzemeléssel elátott aláírással adjuk át kerékpárral együtt.

Házhozszállítás esetén: egész ország szerte kivétel nélkül minden futár cég egy egységes méretű keskeny papirdobozba szállítja a kerékpárt a sérülés elkerülése végett. Így a kormány, első kerék, pedál ki van véve, hogy elférhessen. Ez a 3 tételt beszerelése házilag megoldható, nem igényel szakszervizet, szakértelmet, sem speciális célszerszámot.

Személyes átvétel esetén: teljesen menetkészen adjuk át a kerékpárt, el is tekerhetünk vele.

_________________________________________________________________________________________________________________

 

Fizetési módok:

 

Banki átutalás: bankszámlaszámunk: 68800109-10006540-00000000

Utánvétellel házhoz szállításkor: a futárnak a csomag átvételekor kell kifizetni készpénzben az előzetesen egyeztett árat. A megrendelt termék az Áfás számlát is tartalmazza.

Egészségpénztár: ha egészsgégpénztárra szeretnél vásárolni, kattints ide a részletkért

Cetelem részletfizetés: Ha hitelre szeretnél vásárolni, kattints ide a részletekért

________________________________________________________________________________________________________________________________________