A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.

Női cross kerékpár a KerékpárGuru legjobb ajánlatával

Sportos, könnyen használható kerékpárt keresel, amellyel akár hosszabb utakat, erdei túrákat is megtehetsz? Olyanra van szükséged, amivel néha a városban is tudsz tekerni, lehet rá sárvédőt és csomagtartót szerelni? Akkor számodra a női cross kerékpár lesz a megfelelő választás, hiszen ezek elől teleszkóposak, amelyek képesek csillapítani a nem túl egyenes, néhol döcögős utat. Az ülésük valamivel sportosabb, mint egy városi változat, azonban ez senkit ne tévesszen meg, ugyanúgy járhatunk vele bevásárolni. Érdemes tehát szétnézni a széles palettánkon még ma!

Rendezés:

A cross kerékpárokról röviden

Sportos, használható könnyű terepre, hosszabb utakra, erdei ösvényekre, de aszfaltra és városban is egyaránt alkalmasak a cross kerékpárok. Sárvédő, csomagtartó mentes, de szerelhető rájuk, így érdemes előre megfontolni, hogy milyen terepen használnánk az adott darabot. Elöl teleszkópos, ami csillapítja az egyenetlen utat. Az ülés pozíció kicsivel sportosabb, mint egy városi típus, így ezeken jóval több időt el lehet tölteni. Kiválóan alkalmas kisebb túrákra, ahol fontos a megbízhatóság, de még nincs szükség egy komolyabb eszközre. 

A női cross kerékpárok kínálata

A webáruházunkban kapható modellek esetében az alábbi márkákból lehet válogatni:

  • Gepida
  • Neuzer
  • Kellys

Mindegyik márka minőségi anyagokból és megbízható bicajokat gyárt, így a tartóssággal garantáltan nem lesz probléma.

Vásárlás a kerékpár webáruházból

Bár kivétel nélkül az összes márka beállítás nélkül küldi ki a biciklit a különböző üzletek számára, azonban mindezt mi teljesen ingyen tesszük meg. Emellett pedig a garancia füzetet hivatalosan az első beüzemeléssel ellátott aláírással küldjük ki a kerékpárral együtt a vásárló számára. Amennyiben házhoz szállításra van szükség, a futár cég országosan vállal sérülésmentes csomagátadást. Természetesen Nyíregyházán személyes átvételre is lehetőség van, ebben az esetben ugyanúgy beállításra kerül minden szükséges részlet.