A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.

Pumpatömlö motor szelepes

990 Ft
Elérhetőség: Készleten van :)
Szállítási díj: 1.390 Ft
Szerezhető hűségpontok: 30
Cikkszám: B97_49800
Pumpatömlö motor szelepes
Foxpost csomagautomatába: 1390Ft
GLS csomagautomatába, csomagpontra: 1490Ft
MPL csomagautomatába, csomagpontra, postán maradóra vagy házhoz szállítással: 1590Ft - 1990Ft

Leírás

A Pumpatömlö motor szelepes Pumpatömlő a tökéletes választás a hagyományos kerékpár pumpákhoz. Ez a termék megbízható és tartós kialakításával kiemelkedik a többi hasonló termék közül. A Pumpatömlö motor szelepes Pumpatömlő kiváló minőségű réz csatlakozókkal rendelkezik, amelyek garantálják a szivárgásmentes működést és hosszú élettartamot. A 22-24 cm hosszú gumi tömlő kényelmesen használható és könnyű kezelhetőséget biztosít. Az erős textil fonat tovább növeli a tömlő tartósságát és ellenálló képességét. Ez a csomag 25 darab Pumpatömlö motor szelepes Pumpatömlőt tartalmaz, így elegendő mennyiség áll rendelkezésre a különböző kerékpárokhoz. Legyen szó városi kerékpárról, mountain bike-ról vagy versenybicikliről, ez a tömlő minden típusú pumpához megfelelően illeszkedik. A Pumpatömlö motor szelepes Pumpatömlő könnyen és gyorsan felcsatlakoztatható a kerékpár pumpához, és könnyedén használható a szelepek fel- és leengedéséhez. Nem kell többé aggódnia a szelepek leeresztéséért vagy a pumpa hibás működéséért, mert a Pumpatömlö motor szelepes Pumpatömlő megbízhatóan teljesíti a feladatot. Ha szeretne megbízható és tartós Pumpatömlö motor szelepes Pumpatömlőt a kerékpár pumpájához, akkor ez a termék az Ön számára ideális választás. Ne habozzon, rendelje meg ma és élvezze a könnyű és hatékony kerékpár pumpázást!

Ezeket kapod a KerékpárGuru-tól ajándékba:

INGYENES PRIVÁT VIDEÓK A VÁSÁRLÁSHOZ

Most ajándékba kapod bármilyen termékhez értékhatár nélkül, azokat a VIP privát videókat, melyeket csak a kerékpár vásárláshoz adtunk eddig. Tanulj tőlem, spórolj pénzt, csináld magad! Szerviz tippek, karbantartás, kerékpár beállítás és még sok hasznos videó. 

INGYENES AZONNALI TUDÁS 

Használd még ma vásárlás nélkül a rengeteg kincset érő tudást a Kerékpárguru YouTube és TikTok csatornámon. Legyen neked is nyereséged: “Videóból be tudtam állítani precízen a váltót… Sehol a világon nem mondják el ennyire részletesen a biciklivel kapcsolatos dolgokat… Minden videó aranyat ér, eddig süsü voltam hozzá most profinak érzem magam.”

INGYENES SZAKTANÁCSADÁS

Elakadsz a választásban vagy nem tudod beszerelni? A KerékpárGuru csapata örömmel segít! Hívj minket ingyenesen Kerékpárguru Messengeren vagy Viberen: 06703633742

AKIBEN BÍZHATSZ

  • Közönség által többszörös Ország boltja I. helyezett vagyunk.
  • Varga József ÖCSI a KerékpárGuru alapítója országosan elismert szaktekintély és 1995 óta személyes célja, hogy kerékpáros szakértői tudásával segítsen téged.
  • Több mint 400 db 4.9 csillagos nyilvános KerékpárGuru Google valós vélemény. Nézz utánunk:

    “Nem voltak problémák, minden úgy történt, ahogy azt írták! Mindenkinek ajánlom őket meleg szívből, mert akik náluk vásárolnak, azok csak is elégedettek lehetnek! Kívánok sok boldog vásárlót, mint amilyen én vagyok."  Tamás  “Azt kaptam, ahogy megrendeltem. Megbízhatóan ajánlom a céget.” László  “Gyors, megbízható szolgáltatás. Nagyon elégedett vagyok.” Anita 

Paraméterek

Márka Biketrade