A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.

Táska Felso Csore 15X4,5X7,5Cm, 0,4Ltr Fekete -Antracit Ba-S60

8.750 Ft
Elérhetőség: Készleten van :)
Szállítási díj: 1.390 Ft
Szerezhető hűségpontok: 266
Cikkszám: VLD_250 17 173 00
Táska felso csore 15x4,5x7,5cm, 0,4ltr fekete-antracit BA-S60
Foxpost csomagautomatába: 1390Ft
GLS csomagautomatába, csomagpontra: 1490Ft
MPL csomagautomatába, csomagpontra, postán maradóra vagy házhoz szállítással: 1590Ft - 1990Ft

Leírás

Ez a táska felso csore 15x4,5x7,5cm méretű, és tökéletes választás lehet minden kerékpáros számára. A táska anyaga 600D poliészter, ami tartósságot és megbízhatóságot biztosít. A tépőzáras rögzítés könnyű és gyors módon teszi lehetővé a táska felszerelését a kerékpárra. A táska belső részén található hálós rekesz segít a tárolásban és rendezettségben. Emellett rendelkezik egy fűzőlyukkal is, amely kulcsok vagy más apró tárgyak tárolására szolgál. Ez nagyon praktikus lehet, amikor kerékpározás közben szeretnéd biztonságban tudni ezeket a dolgokat. A táska zárása mágneses (BA-S60) vagy gumi zipzárral (BA-S61) rendelkezik, amely megbízható és könnyen kezelhető. Így nem kell aggódnod a táskában tárolt tárgyak biztonsága miatt. A méretei is ideálisak, hiszen könnyedén elfér a kerékpáron anélkül, hogy túl nagy helyet foglalna. A BA-S60 15x4,5x7,5cm méretű, míg a BA-S61 16x6x9cm méretű. Mindkét modell elegendő helyet biztosít a szükséges dolgok tárolására. A táska űrtartalma sem elhanyagolható, hiszen a BA-S60 0,4 ltr, míg a BA-S61 0,55 ltr. Ez elegendő helyet biztosít az alapvető dolgoknak, amelyeket magaddal szeretnél vinni kerékpározás közben. A táska rendkívül könnyű, a BA-S60 mindössze 64g, míg a BA-S61 71g. Ez azt jelenti, hogy nem fogja megnehezíteni a kerékpározást, és könnyedén hordozható. Ez a kerékpártáska tökéletes kiegészítője lehet a kerékpárodnak, és segít a fontos tárgyak biztonságban tartásában. Praktikus méretei és könnyű súlya miatt kényelmesen használható. Válaszd ezt a táska, hogy mindig rendben tudd tartani a fontos dolgaidat kerékpározás közben.

Ezeket kapod a KerékpárGuru-tól ajándékba:

INGYENES PRIVÁT VIDEÓK A VÁSÁRLÁSHOZ

Most ajándékba kapod bármilyen termékhez értékhatár nélkül, azokat a VIP privát videókat, melyeket csak a kerékpár vásárláshoz adtunk eddig. Tanulj tőlem, spórolj pénzt, csináld magad! Szerviz tippek, karbantartás, kerékpár beállítás és még sok hasznos videó. 

INGYENES AZONNALI TUDÁS 

Használd még ma vásárlás nélkül a rengeteg kincset érő tudást a Kerékpárguru YouTube és TikTok csatornámon. Legyen neked is nyereséged: “Videóból be tudtam állítani precízen a váltót… Sehol a világon nem mondják el ennyire részletesen a biciklivel kapcsolatos dolgokat… Minden videó aranyat ér, eddig süsü voltam hozzá most profinak érzem magam.”

INGYENES SZAKTANÁCSADÁS

Elakadsz a választásban vagy nem tudod beszerelni? A KerékpárGuru csapata örömmel segít! Hívj minket ingyenesen Kerékpárguru Messengeren vagy Viberen: 06703633742

AKIBEN BÍZHATSZ

  • Közönség által többszörös Ország boltja I. helyezett vagyunk.
  • Varga József ÖCSI a KerékpárGuru alapítója országosan elismert szaktekintély és 1995 óta személyes célja, hogy kerékpáros szakértői tudásával segítsen téged.
  • Több mint 400 db 4.9 csillagos nyilvános KerékpárGuru Google valós vélemény. Nézz utánunk:

    “Nem voltak problémák, minden úgy történt, ahogy azt írták! Mindenkinek ajánlom őket meleg szívből, mert akik náluk vásárolnak, azok csak is elégedettek lehetnek! Kívánok sok boldog vásárlót, mint amilyen én vagyok."  Tamás  “Azt kaptam, ahogy megrendeltem. Megbízhatóan ajánlom a céget.” László  “Gyors, megbízható szolgáltatás. Nagyon elégedett vagyok.” Anita 

Paraméterek

Márka XLC