A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.

Bobike Gyerekülés Hátra Go Maxi

36.890 Ft
Elérhetőség:
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 1118
Cikkszám: SAJ_PC_PBO 8012400005
Bobike gyerekülés hátra GO Maxi
Foxpost csomagautomatába: 1390Ft
GLS csomagautomatába, csomagpontra: 1490Ft
MPL csomagautomatába, csomagpontra, postán maradóra vagy házhoz szállítással: 1590Ft - 1990Ft

Leírás

A Bobike hátsó gyerekülés GO maxi egy kiváló választás, ha szeretné, hogy kisgyermekével együtt élvezhesse a kerékpározás örömét. A Bobike Go családja a biztonság és a kényelem jegyében készült, hogy megkönnyítse az ön és gyermeke közös bringázását. Ez a gyerekülés egy egyszerűen használható, vázra szerelhető modell, ami a szürke színével bármely kerékpárra jól passzol. A legfontosabb szempont a gyerekülés kiválasztásakor természetesen a biztonság. A Bobike GO Maxi hátsó gyerekülés erre különösen nagy hangsúlyt fektet. A dupla falú felépítés és a 3 pontos biztonsági öv gondoskodik arról, hogy a gyermek stabilan és biztonságban üljön. Emellett a nagy hátsó reflektor is hozzájárul a jobb láthatósághoz. A Bobike GO Maxi gyerekülés rendkívül kompatibilis, így a legtöbb kerékpárvázra könnyedén felszerelhető. Akár 29"-es kerekű- vagy kis méretű vázzal rendelkezik, speciális vázcsővel (PBO 8015300218) is felszerelheti (külön rendelhető). Az állítható magasságú lábtartó és biztonsági öv további egyszerű használatot biztosítanak. A Bobike GO Maxi hátsó gyerekülés a maximális kényelem érdekében előre-hátra állítható 3 pozícióban. Az ergonomikus felépítés és a modern, fiatalos színek pedig garantálják, hogy a gyermekünk is élvezhesse a bringázást. A gyerekülés megfelel az EN14344 biztonsági szabványnak, és a következő méretekben használható: 9 kg-tól 22 kg-ig (9 hónapostól 5 éves korig). Ezen kívül E-bike kompatibilis is, és 28-40 mm-átmérőjű vázcsőre szerelhető. A felszereléshez minimum 80 mm szabad hely szükséges a vázon, és az összes szükséges szerszámot a csomagban megtalálja. A Bobike hátsó gyerekülés GO Maxi tökéletes választás minden olyan szülő számára, aki szeretné kényelmesen és biztonságosan vinni gyermekeit a kerékpáron. Ne habozzon, válassza a Bobike GO Maxi gyerekülést most és élvezze a közös bringázást a családdal!

Ezeket kapod a KerékpárGuru-tól ajándékba:

INGYENES PRIVÁT VIDEÓK A VÁSÁRLÁSHOZ

Most ajándékba kapod bármilyen termékhez értékhatár nélkül, azokat a VIP privát videókat, melyeket csak a kerékpár vásárláshoz adtunk eddig. Tanulj tőlem, spórolj pénzt, csináld magad! Szerviz tippek, karbantartás, kerékpár beállítás és még sok hasznos videó. 

INGYENES AZONNALI TUDÁS 

Használd még ma vásárlás nélkül a rengeteg kincset érő tudást a Kerékpárguru YouTube és TikTok csatornámon. Legyen neked is nyereséged: “Videóból be tudtam állítani precízen a váltót… Sehol a világon nem mondják el ennyire részletesen a biciklivel kapcsolatos dolgokat… Minden videó aranyat ér, eddig süsü voltam hozzá most profinak érzem magam.”

INGYENES SZAKTANÁCSADÁS

Elakadsz a választásban vagy nem tudod beszerelni? A KerékpárGuru csapata örömmel segít! Hívj minket ingyenesen Kerékpárguru Messengeren vagy Viberen: 06703633742

AKIBEN BÍZHATSZ

  • Közönség által többszörös Ország boltja I. helyezett vagyunk.
  • Varga József ÖCSI a KerékpárGuru alapítója országosan elismert szaktekintély és 1995 óta személyes célja, hogy kerékpáros szakértői tudásával segítsen téged.
  • Több mint 400 db 4.9 csillagos nyilvános KerékpárGuru Google valós vélemény. Nézz utánunk:

    “Nem voltak problémák, minden úgy történt, ahogy azt írták! Mindenkinek ajánlom őket meleg szívből, mert akik náluk vásárolnak, azok csak is elégedettek lehetnek! Kívánok sok boldog vásárlót, mint amilyen én vagyok."  Tamás  “Azt kaptam, ahogy megrendeltem. Megbízhatóan ajánlom a céget.” László  “Gyors, megbízható szolgáltatás. Nagyon elégedett vagyok.” Anita 

Paraméterek

Márka Bobike
Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be a Cetelem Online Áruhitelt.